Onze papa Radjkumar Parag is plotseling heengegaan in Suriname

papa Radjkumar Parag Nederland Suriname 1

Dit is hard, we hebben zoveel verdriet maar we zijn dankbaar dat hij verlost is van alle pijn. Onze papa mocht maar 53 jaar worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maken de kinderen, mede namens echtgenote Moentje Isrie-Parag, het plotselinge overlijden van hun vader Radjkumar Parag bekend. Velen kenden hem als Bebia of Parag. Hij was ambtenaar en hij was vroeger werkzaam bij Surland-Jarikaba. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin en alle overige nabestaanden veel power met dit zware verlies.

Pa, het doet zoveel pijn om u te verliezen. Maar u bent nu wel verlost van alle pijn en leed en dat stelt ons een beetje gerust. We zijn dankbaar dat een lang lijden u gespaard is gebleven. En we zijn enorm dankbaar voor hetgeen u allemaal voor ons hebt gedaan. We koesteren alle mooie momenten en herinneringen met u

Veel te jong en veel te plotseling moesten we afgelopen vrijdagmiddag afscheid nemen van onze geliefde echtgenoot en vader

Parag Radjkumar
Meer bekend als Bebia of Parag

Geboren 28 augustus 1968
Overleden 25 februari 2022
In de leeftijd van 53 jaar
Hij was man van Moentje Isrie-Parag
En hij was papa van 5 kinderen en 1 schoonzoon
Hij heeft gewoond aan de Mr. P. Chandischauwweg 271 te Uitkijk/Saramacca.
In leven was hij werkzaam als ambtenaar te RO Creola. Voorheen heeft hij gewerkt bij Surland-Jarikaba.

Uitvaart

De uitvaart en crematie vinden plaats op woensdag 2 maart 2022 te Crematie Oord Uitkijk. De crematie is om 14.00u. U krijgt de gelegenheid om afscheid te nemen op het woonadres van de overledene vanaf 10.00u tot 13.00u.

De rouwzitting zijn elke dag vanaf 20.00u tot 21.00u.

Geeft u dit bericht aub door aan familie, vrienden en belangstellenden in Nederland en Suriname

Rust zacht pa
Fly high pa
Till we meet again

papa Radjkumar Parag Nederland Suriname 1 papa Radjkumar Parag Nederland Suriname 1