Onze geliefde Franklin Wong-Si- Kwie is niet meer in ons midden – foto’s

Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1

Hij was bekend als Paé, of “Baas Wong”. In leven oud Adjunct Opper Penitentiaire Ambtenaar op de Hoofd afdeling Delinquentenzorg van het Ministerie van JusPol.

Mevrouw de weduwe Marlene Wong-Si-Kwie – Djalil maakt, mede namens de kinderen, het verdrietige bericht bekend dat haar echtgenoot Franklin Wong-Si- Kwie is overleden. Bekijk het bericht en de vele gedeelde foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin veel kracht en sterkte met het verlies. Helpen jullie mee met de condoleances?

Door niemand anders kunnen wij worden gered, want zijn naam is de enige onder de hemel die de mens redding biedt.
Handelingen 4:12

Alleen bij God vindt mijn ziel haar rust, van hem komt mijn redding.
Psalm 62:2

Met heel veel verdriet, maar vol respect voor zijn geloof in GOD en zijn doorzettingsvermogen in het leven maken wij bekend dat op dinsdag 22-02-2022 vrij onverwacht, na een intens en veelbewogen leven, vredig is ingeslapen, onze lieve echtgenoot, vader, groot -en overgrootvader, schoonvader en oom

“FRANKLIN STANLEY LEONARD WONG-SI-KWIE”

Meer bekend als Paé, of “baas Wong” op de leeftijd van 76 jaar.
In leven oud gepensioneerd Adjunct Opper Penitentiaire Ambtenaar op de Hoofd afdeling Delinquentenzorg van het Min. van JusPol.

Uitvaart

De Singi Netie vindt plaats op maandag 28 februari 2022 vanaf 18:00 uur tot en met 21:00 uur
aan de Agidastraat no 33 te Hannas’lust, district Wanica.

De uitvaartdienst vindt plaats op dinsdag 1 maart 2022

Om 12:30 uur zal de stoet vertrekken vanuit het mortuarium van het AZP naar de Agidastraat no 33, te Hannas’lust. Van13:30 uur- 14:00 uur is er gelegenheid tot het nemen van afscheid. van14:00 uur- 15:00 uur vindt de rouwdienst plaats.van 15:00 uur-15:30 uur zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid, waarna om 15:45 uur de overledene naar zijn laatste rustplaats zal worden gebracht. naar de begraafplaats aan de RAHEMAL weg, Wanica.

Namens de diep bedroefde familie:
Marlene Wong-Si-Kwie – Djalil (echtgenote)

Kinderen:
Eudia en gezin
Ruben en gezin
Lussane en gezin
Jerry en gezin
Agnetha en gezin
Eddy(wijlen) en gezin
Melisa en gezin

Rust zacht lieve papa en opa en het gemis zal heel groot zijn maar wij zijn u dankbaar voor al uw geduld, en liefde ons geven tijdens uw leven en zullen u wederom terug zien bij de opstanding.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1 Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1 Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1 Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1

Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1 Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1 Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1

Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1 Franklin Wong-Si- Kwie Nederland Suriname 1