Video – “Help! Alles komt op mij, die vaders kijken helemaal niet naar ze om” – 1 voor 12 Suriname

moeder Suriname 1 voor 12 Nederland

Haar ene dochter is bijna elf en draagt nog luiers en haar andere dochter heeft ook een zware beperking. Is wel triest wat deze moeder allemaal vertelt

En is toch triest dat een vader niet bijdraagt. Het is toch ook zijn kind? Luister naar het verhaal van moeder Margriet. Ze heeft het zwaar met de zorg voor haar kinderen en het huis waarin ze woont is ongezond. Geef het door aan anderen, wellicht kan het de juiste mensen en instanties bereiken want deze moeder moet toch hulp kunnen krijgen?

Mevrouw Margriet Venloo heeft 7 kinderen. Met 5 gaat het prima, maar het gaat om de zorg van haar twee dochters met beperking. 1 van ze is 27 jaar en de ander is 10 jaar. De laatste kan niets ophouden en moet daardoor altijd luiers dragen.

De oudere heeft duidelijk een verstandelijke beperking. Moeder Margriet staat er helemaal alleen voor. De vaders van de kinderen zijn niet meer in beeld. Ze heeft niet alleen financiële problemen maar ze verkeert ook in huisnood.

Kijk naar de staat van de woning. Het huis ziet er bouwvallig uit. Een triest beeld als je het erf opwandelt. Het staat deels onder water. 1 voor 12 Suriname gaat langs bij moeder Margriet. Ze vertelt haar verhaal. Bekijk onderstaande video en geef het door aan iedereen. In Suriname en Nederland. Wellicht kan ze hulp krijgen

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook andere gerelateerde berichten:

Video – Alleenstaande man uit Paramaribo leeft met angst

Update!! Vrouw met beperkingen die bedelt bij het stoplicht te Paramaribo weer in gesprek met 1 voor 12 Suriname (video’s)

Video – Help! Ik zoek hulp voor mijn zoon – 1 voor 12 Suriname

Redactie: We moeten mensen een beperking beter ondersteunen

Video – Help, mijn zoon heeft hulp nodig! 1 voor 12 Suriname

Meneer Sanjay en zus vragen hulp – Video 1 voor 12 Suriname

video – 1 voor 12 Paramaribo op bezoek bij mevrouw van Engel en haar zoon

Video – Clifton heeft dringend onze hulp nodig – 1 voor 12 Suriname