Bekendmaking van Amsterdam Schiphol – Travel Club Suriname – luchtvaartnieuws – video

schiphol Nederland Amsterdam Paramaruibo Suriname vliegen coronamaatregelen 1

Hierbij een bekendmaking van luchthaven Schiphol omtrent de nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Het betreft het dragen van het mondkapje.

Vlieg je binnenkort van Amsterdam Naar Paramaribo of kom je naar Nederland toe? Lees dan even mee. Vanaf morgen gelden er namelijk weer nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Ook de regels wat betreft het dragen van een mondkap zijn veranderd. Bekijk wat er vanaf morgen anders is! Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

P.s. Dit artikel is van onze nieuwe categorie: FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook

Schiphol Nederland deelde het volgende bericht:

Vanaf 25 februari hoef je niet meer overal je mondkapje te dragen op de luchthaven. Het dragen van een mondkapje is alleen nog verplicht vanaf het moment dat je je boardingpass scant tot je in het vliegtuig zit. Voor aankomende reizigers is dit vanaf het uitstappen uit het vliegtuig totdat je je bagage hebt opgehaald. In het vliegtuig blijft het dragen van een mondkapje ook verplicht 

Let op vanaf 25 februari verandert OOK het volgende in Nederland.

  • gelden weer de normale openingstijden;
  • nemen we afscheid van:
    • het coronatoegangsbewijs (3G) op locaties waar minder dan 500 mensen binnen zijn;
    • de verplichte 1,5 meter afstand;
    • het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in de horeca, in het onderwijs of in de winkel;
    • een maximaal aantal bezoekers en een vaste zitplaats in bijvoorbeeld de horeca.

Nachtclubs, discotheken, festivals en evenementen open

Dat betekent dus dat ook de grote nachtclubs, discotheken, festivals en evenementen weer onbeperkt opengaan. Op plekken binnen waar meer dan 500 mensen bij elkaar komen en hier geen vaste zitplaats hebben, bijvoorbeeld in de nachthoreca of op festivals, moet iedereen een negatieve testuitslag laten zien. Dit geldt niet voor doorstroomlocaties zoals beurzen en congressen.

Mondkapje in OV blijft

Om kwetsbare mensen de mogelijkheid te bieden om veilig te reizen, blijft het ook vanaf 25 februari nog verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer en op de luchthaven. Meer info omtrent de coronamaatregelen in Nederland

Bekijk de video:

Lees ook:

Coronamaatregelen voor vakantie / reizigers van en naar Suriname – Travel Club

Anoniem ~ Wij stappen volgende week in het vliegtuig naar Paramaribo. Tips graag. Vakantie Suriname

schiphol Nederland Amsterdam Paramaruibo Suriname vliegen coronamaatregelen 1

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen
#besmettngen #vluchtannuleren #vluchtschema #diaspora #reisadvies #coronamaatregelen #nieuwprotocol