Video 1 voor 12 Suriname – Meneer Vismale over de dood van Arnold Troenokarijo

arnold 1 voor 12 Suriname beri Nederland

Bekijk de nieuwe video

Het leven was sowieso niet makkelijk. Maar de laatste jaren waren ontzettend zwaar voor hem. Vooral de laatste video van hem is hartverscheurend om te zien. Hij is uit zijn lijden verlost zeggen velen, maar waarom moest hij zo lijden?

Een zeer triest bericht hoor: Hierbij maakt directeur Louis Vismale van 1 voor 12 Suriname bekend dat Arnold Troenokarijo is overleden. Luister ook naar een zus van hem. Velen kenden hem omdat hij leed aan een zeer zeldzame huidziekte. Hij kreeg persoonlijke ondersteuning van de directeur.  Helpen jullie mee met de sterkte wensen voor meneer Vismale en de overige diep bedroefden

“De wijze waarop hij met tegenslagen omging, is een voorbeeld voor veel mensen. Hij had veel humor, was lief en sterkte zich in zijn situatie. Een intelligente, bescheiden en attente man is heengegaan”, reageert Ellen Teunissen op de dood van haar goede vriend Arnold Troenokarijo. De man uit Mariënburg die in maart 56 jaar zou worden, leed tientallen jaren aan de zeldzame ziekte van Von Recklinghausen, die zich uit in knobbels over het gehele lichaam. Met zijn gezondheid ging het sinds november bergafwaarts en sedertdien was hij bedlegerig. (Lees meer in DWT van vandaag)

Bekijk hier de nieuwe video van 1 voor 12 Suriname:

arnold 1 voor 12 Suriname beri Nederland arnold 1 voor 12 Suriname beri Nederland

Arnold was regelmatig ’te gast’ bij 1 voor 12 bekijk onderstaande video’s en geef het door aan belangstellenden:

Stichting 1 voor 12 condoleert de nabestaanden van onze 1 voor 12 vriend Arnold.
Arnold overleed in de middag van maandag 21 februari 2022. Wij zullen het op prijs stellen als u als gemeenschap een bijdrage levert om Arnold een waardige rustplaats te geven.

Lees ook:

Video – 52-jarige Arnold uit Suriname lijdt aan de zeldzame ziekte neurofibromatosis

Video – Het zware leven van meneer Arnold – 1 voor 12 Suriname

arnold 1 voor 12 Suriname beri Nederland