Video – VP Bravo helpt zieke Surinaamse kinderen met financiële middelen – foto’s

VP buitenland zieke kinderen Bravo Suriname Nederland

Misschien is het nu tijd voor de regering om in te komen? Wat denken jullie? 

Laten we beginnen met een bigup voor onze VP en zijn geliefde. Achter deze gulle man staat een sterke vrouw, Fiene Cairo! Ze wordt niet altijd genoemd maar zij heeft ook echt hart voor de mensen in Suriname!! Bravo is wederom een held voor Surinaamse gezinnen in nood. Hij luistert naar de ouders van 3 ernstig zieke kinderen: 3-jarige Kelvin, de 3-jarige Ezechiël en de 9-jarige Merusha. Bekijk het bericht en de video voor meer informatie. We wensen de kids veel beterschap toe. Helpen jullie mee met de beterschapswensen?

VP schreef het volgende op zijn Facebook pagina:
Vp gaat in op hulpvraag zieke kinderen. Regering moet nu inkomen. Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk stelt dat er een structurele oplossing moet komen, met betrekking tot middelen voor ouders en kind die voor medische hulp via de ARMULOV-regeling naar het buitenland moeten.

Drie ouders met zieke kinderen hebben zich op maandag 21 februari 2022 aangemeld voor hulp bij VP Brunswijk. Het gaat om Kelvin P. (3), Ezechiël B. (3) en Merusha S. (9). Bij twee van deze kinderen hadden de ouders de financiële middelen niet om met hun kinderen af te reizen naar Columbia.

Voordat zij toestemming krijgen om af te reizen moeten de financiële middelen voor tickets, hotel-, en verblijfkosten worden betaald. Deze kosten lopen op tot bijkans 5000,- US Dollar per kind. De bewindsman wil dat, vanwege de zovele gevallen die zich al hebben aangemeld op zijn kabinet, de regering serieus naar dit vraagstuk kijkt.

“Ik help graag en met alle liefde, echter kan ik niet altijd direct inspelen”.

Sinds zijn aantreden hebben tussen de 20 en 30 van dit soort gevallen zich aangemeld op het kabinet. In twee van deze gevallen heeft VP Brunswijk voorzien in een groot deel van de nodige middelen. De ouders waren zeer ingenomen met deze handreiking van VP Brunswijk en zijn hem dankbaar.

Bekijk ook onderstaande foto’s en de video. Geef het door aan belangstellenden:

VP buitenland zieke kinderen Bravo Suriname Nederland vrouw VP buitenland zieke kinderen Bravo Suriname Nederland VP buitenland zieke kinderen Bravo Suriname Nederland VP buitenland zieke kinderen Bravo Suriname Nederland

Lees ook onderstaande gerelateerde berichten:

3-jarige Ezechiël Bruinhart uit Suriname heeft dringend onze hulp nodig!

Video – Ronnie Brunswijk geeft SRD 20.000 aan 1 voor 12 Suriname

Video – Surinaamse Tweeling ouders krijgen hulp van VP Bravo

Video – VP Bravo gaat Surinaamse drieling ‘adopteren’

Video – Ronnie Brunswijk ontslagen uit het ziekenhuis

Video – Brunswijk is afgestudeerd. “Nee, ik heb mijn diploma niet gekocht!” ~ Suriname