Amsterdamse Apple Store gijzelnemer overleden! video’s

gijzelaar Amsterdam Nederland Leidse Plein Apple store 1

22-2-22 beloofde al een bijzondere dag worden, maar dit hadden de mensen in Amsterdam echt niet verwacht. Het leek wel een Hollywood film

Een man van 27 jaar heeft tientallen mensen in een Apple store in Amsterdam gegijzeld. De mensen waren doodsbang. Uiteindelijk wist de politie de man aan te houden door hem keihard aan te rijden met de auto. Hij heeft het NIET overleefd. Hij is zojuist bezweken aan zijn verwondingen. Bekijk het bericht en de bizarre video’s voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden.

De 27-jarige man die dinsdagavond urenlang een groep mensen gijzelde in de Apple Store in Amsterdam, is overleden aan zijn verwondingen. Zo melden verschillende Nederlandse media. De politie kon de 27-jarige man arresteren door hem aan te rijden, maar dat is hem dus fataal geworden. Volgens het Parool heet de man Abdel Rahman Akkad. (dat is echter nog niet officieel bevestigd)

De gewapende heeft dinsdagavond tientallen personen in de Apple Store in Amsterdam vastgehouden, is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen, meldt Het Parool en andere media uit Nederland. De man lag nadat hij werd aangereden stil op de grond.

Hij raakte zwaar gewond. Hij werd onderzocht. Ze waren bang voor explosieven maar nog wel aanspreekbaar. Hij werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Waar hij zojuist is overleden.

Bekijk de video’s van het incident! Geef het door