Video – Dankbare moeder en oma over de dood en het afscheid van Jason Felter in Paramaribo

Jason Felter donaties donateurs moeder oma Nederland Suriname

“Onze Jason is begraven met een open kist maar met een foto op zijn gezicht, anders was het niet mooi om te zien.” Helpen jullie mee met de condoleances. 

De moeder en oma van de 18-jarige Jason Felter, die op wrede wijze in het water is gedumpt, met een steen aan zijn been, willen wederom de gemeenschap toespreken. Moeder is heel erg dankbaar voor de waardige begrafenis die ze haar zoon heeft kunnen geven dankzij de vele donateurs. Ze vertellen over de uitvaart en het politieonderzoek. Bekijk de video van de zeer dankbare moeder en oma. Ook wij willen jullie allen bedanken voor jullie bijdrage en het delen van het bericht hier op FamilieNieuws. Samen staan we sterk. God bless you all. Geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname

Afgelopen zaterdag is de 18-jarige Jason Felter begraven in Paramaribo! Deze jongen is op wrede wijze uit het leven gerukt. Om het leven gebracht. Zijn lichaam werd uit het water gevist. Aan zijn been hing een grote steen. Het is duidelijk dat het gaat om een criminele afrekening. Het onderzoek loopt nog.

De gemeenschap heeft emotioneel gereageerd op de lugubere vondst. Zijn moeder en oma zijn eerder in de media geweest en hebben toen de gemeenschap om een bijdrage gevraagd. Dat is gelukt. En mede namens de donateurs kon de 18-jarige Jason naar zijn laatste rustplaats gebracht worden. Hij heeft een waardige uitvaart gekregen, en hij was zelf heel tevreden. Aldus zijn moeder.

Moeder en oma vertellen wederom hun verhaal aan de media en willen van hieruit een ieder, nationaal en internationaal, bedanken voor hun steun en financiële bijdrage.

Bekijk de video en daaronder ook de video van de uitvaart. Geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname:

Bekijk hier ook de livestream van de uitvaart als u die nog niet hebt gezien:

Lees ook:

Live stream afscheid van onze Jason Felter in Paramaribo – foto’s

Video – Moeder en oma van de 18-jarige Jason Felter vertellen hun trieste verhaal