De laatste woorden van Lata Mangeshkar – quotes of the day – video’s indrukwekkende uitvaart

Lata Mangeshkar quotes indi mumBAI

“Niets is echter dan de dood in deze wereld. Ik heb veel geld op mijn bankrekening maar ik heb er niets aan. Mijn huis is als een kasteel voor mij maar ik lig op een klein bedje in het ziekenhuis.”

Bekijk de vele andere inspirerende quotes en laatste woorden van de geweldige Lata Mangeshkar. Bekijk ook de video’s van haar spreuken en de indrukwekkende beelden van de uitvaart in India. Geef het door aan een belangstellenden. Wat een bijzondere vrouw was het. Rust zacht.

Lieve mensen, het gaat hier eigenlijk om woorden/zinnen/gezegden die we allemaal wel eens genoemd hebben en kennen. Sommige hebben we gehoord van onze eigen ouders of elders gelezen. Het maakt niet echt uit van wie ze echt komen, het gaat uiteindelijk op de woorden zelf en de betekenis ervan. Soso lobi Denise van FamilieNieuws

De duurste merkauto ter wereld staat geparkeerd in mijn garage. Maar ik zit in een rolstoel!

In deze wereld zijn allerlei ontwerpen en kleuren, dure kleding, dure schoenen, dure accessoires allemaal in mijn huis. Maar ik draag de kleine jurk die door het ziekenhuis wordt geleverd!

Ik heb veel geld op mijn bankrekening maar ik heb er niets aan. Mijn huis is als een kasteel voor mij maar ik lig op een klein bedje in het ziekenhuis.

Ik zwierf rond in vijf sterren hotels van deze wereld. Maar nu word ik in het ziekenhuis van het ene lab naar het andere overgebracht!

Er was een tijd dat 7 haarstylisten dagelijks mijn haar deden. Maar vandaag heb ik geen haar op mijn hoofd.

Ik heb gegeten in vele soorten 5 sterren hotels over de hele wereld. Maar vandaag is twee pillen overdag en een druppel zout ’s nachts mijn dieet.

Ik vloog in verschillende vliegtuigen over de hele wereld. Maar vandaag helpen twee mensen me naar de veranda van het ziekenhuis.

Geen enkele faciliteit heeft mij geholpen. Op geen enkele manier ontspannen. Maar de gezichten van sommige naasten, hun gebeden en aanbidding houden me in leven.

Dit is het leven, hoeveel rijkdom je ook bezit, uiteindelijk ga je met lege handen, wees lief, help iedereen die je kunt.

Vermijd belang te geven aan mensen voor geld en macht. Houd van goede mensen, koester degenen die voor je zijn, doe niemand pijn, wees goed, doe goed want ze zullen met je meegaan.

Krachtige woorden! Dit waren Lata Mangeshkar’s laatste woorden: Geef het door en laat het een les zijn voor velen. Have a blessed week.

Lata Mangeshkar stierf onlangs in het ziekenhuis te in Mumbai. Ze was 92 en was positief getest op COVID-19. Rust zacht Lata Mangeshkar

Bekijk de inspirerende video’s. Geef het door aan een ieder:

Bekijk hier de video’s van haar uitvaart:

Tags: #IndiaNieuws #funeral #LataMangeshka #India #influencer #dailyquotes #quotes