Video – Clifton heeft dringend onze hulp nodig – 1 voor 12 Suriname

clifton 1 voor 12 Suriname Nederland kanker 1

Prostaatkanker in een ver gevorderd stadium! Dat kreeg hij te horen. Pijn had hij, 6 maanden lang voordat hij geopereerd kon worden. Maar daarna ging het ook mis. Hij is bang voor uitzaaiingen.

De 49-jarige Clifton heeft stichting 1 voor 12 Suriname benaderd om zijn verhaal te vertellen. Je ziet hem zo zitten, als een gezonde man. Lachen en praten. Maar wat hij allemaal voelt en meemaakt is niet mals. Luister naar zijn verhaal en geef het door aan een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken want hij moet dringend hulp krijgen voordat het te laat is. We wensen hem beterschap en een leven zonder pijn. Helpen jullie ook mee met de beterschapswensen?

De 49-jarige Clifton Blom heeft in december een prostaat operatie laten uitvoeren nadat er prostaatkanker bij hem is ontdekt. Er is een katheter aangebracht maar die functioneert niet zoals het zou moeten. Hij kampt met enorme pijnaanvallen. Hij mag en kan daarom ook niet werken. Daardoor heeft hij geen inkomen.

Hij moet met spoed naar een dokter. Openbaar vervoer is geen optie. Hij zou moeten betalen voor speciaal vervoer om de dokter te bezoeken. Hij verkeert in financiële nood en heeft steun nodig.

Als je naar hem kijkt lijkt hij op een redelijk gezonde man, maar dat is helemaal niet zo.  Maar hij voelt zelf hoe slecht het met hem gaat. Hij is ook bang een infectie of nog erger: voor uitzaaiingen. Hij moet echt dringend onderzocht worden. Hij heeft ook tabletten gehad, maar hij kan de medicijnen die hij moet drinken niet eens betalen. Dus daar is hij mee gestopt. Niet goed.

Luister naar het verhaal van meneer Blom. Hij heeft pijnen, wat is het? Is de kanker terug, is het een infectie? Komt het omdat hij zijn medicijnen niet gebruikt? Alleen een arts kan dat vaststellen. Belangrijk is dat hij naar de dokter gaat! Kun jij hem helpen? Geef de video door aan een ieder. Wellicht kan iemand hem helpen en/of bijstaan. Samen staan we sterk

Bekijk de video van 1 voor 12:

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook andere gerelateerde berichten:

Redactie: 9 symptomen die kunnen wijzen op kanker

Mijn zusje Chael uit Suriname heeft kanker – We hebben hulp nodig – foto video’s

Video – Eva van der Jagt heeft kanker. En ze gaat overlijden ~ Nederland

Video – Serena Williams gaat uit de kleren voor borstkanker

In the spotlight: Sabrina Starke over borstkanker – Nederland Suriname – video’s

Watch – Gwen Ritfeld over kanker en haar nieuwe lifestyle – Supreme TV

Video – “Help, mijn zoon Orfeo is overleden!” – 1 voor 12 Suriname

Video – Evie’s verhaal – Evie Ewo uit Suriname kreeg borstkanker

Video – Surinaamse zangeres Cheryll Welles – Rijger terug uit Nederland en vertelt haar verhaal

Video – “Ik, Welles ‘FB dokter’, bedrieg geen mensen!” De kant van Ruben Welles, de man van Cheryll Rijger