Onze brada Carlos Panka is er niet meer

Carlos Panka Nederland Suriname 1

Carlos Panka is overleden in Paramaribo. 50 jaar mocht hij maar worden. Helpen jullie mee met de condoleances?

De familie maakt bekend dat de uitvaart van Carlos zal plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen een ieder veel power met dit vroege verlies.

De Heer is mijn Herder het ontbreekt mij aan niets. Hij laat me rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water. Hij geeft mij nieuwe kracht en leidt mij langs veilige Pasen tot eer van Zijn naam

Al gaat mijn weg door een donker dal ik vrees geen gevaar want U bent bij mij Uw stok en Uw staf zij geven mij moed. U nodigt mij aan tafel voor het oog van de vijand U zalft mijn hoofd met olie, mijn beker vloeit over. Geluk en genade volgen mij alle dagen van mijn leven ik keer terug in het huis van de Heer tot in lengte van dagen

Carlos Franklin Panka

Geboren Paramaribo 24-11-1971
Overleden Paramaribo 13-2-2022
In de leeftijd van 50 jaar

Uitvaart

De uitvaart zal plaats vinden op 23-02-2022

Op de RK begraafplaats in Suriname aan de schietbaanweg 35 te Paramaribo. Vanaf 14:00 zal Carlos Franklin Panka opgebaard liggen waarna er om 15:00 een rouwdienst gehouden zal worden om 16:00 zal Carlos naar zijn laatste rust plaats begeleid worden .

Let op:
Mensen houd u zich aan de covid maatregelen
Wij schudden geen handen mondkapje verplicht en 1,5 afstand
En geen rouw visite aan huis aub
Er zal ook geen singineti worden gehouden

Namens de nabestaanden:
De familie  

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en geef het bericht door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Carlos Panka Nederland Suriname 1

Carlos Panka Nederland Suriname 1