Help! We willen onze doodzieke Nezaar bij ons hebben – Repatriëren Turkije – Nederland

Nezaar Nabi Turkije ziekenhuis Nederland Repatriëren

Laten we beginnen met de beterschapswensen voor Nezaar!

Help ons! Onze lieve Nezaar ligt in Turkije in coma. Hij moet naar Nederland zodat hij dichtbij zijn familie kan zijn. Een weekend naar Turkije is uitgelopen tot een ramp. De familie van de doodziek Nezaar vraagt een ieder om hun oproep te lezen en te delen met een ieder. Nezaar is namelijk in een ziekenhuis in Turkije en moet met spoed terug naar Nederland voor een levensreddende operatie. Lees de oproep en geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk.

Onderstaande brief schreef de familie:
Lieve familie en vrienden,

Onze lieve opa, vader en man is in september 2021 vertrokken naar Istanbul Turkije. Door omstandigheden is zijn weekend weg uitgelopen in maanden van huis. Nezaar was onder behandeling van de cardioloog en longarts in het Erasmus MC ziekenhuis in Rotterdam Nederland.

Er stonden in oktober 2021 een aantal grote onderzoeken gepland, helaas is het leven anders gelopen dan gepland. Nezaar Nabi heeft maanden in en uit het ziekenhuis gelopen in het ziekenhuis, hij kon op geen mogelijkheid naar huis. En door de corona omstandigheden kon de familie niet erbij om hem bij te staan er was 24/7 goed (video) bel contact met Nezaar.

Uiteindelijk heeft Nezaar’s lichaam uit vermoeidheid het opgegeven. Hij is op 11 januari 2022 in elkaar gezakt en zodanig ernstig dat hij gereanimeerd moest worden op zijn verblijfsadres in Turkije. Hij is per ambulance vervoerd naar het universitair medisch ziekenhuis in Istanbul. Hier is geconstateerd dat Nezaar’s longen zodanig beschadigd zijn dat het niet mogelijk was voor hem om zelf te ademen, daarom is hij in coma gezet om het voor zijn lichaam makkelijker te maken.

Inmiddels zijn wij als kinderen naar Turkije afgereisd, omdat het voor ons het laatste afscheid kon betekenen. Gelukkig was op dat moment zijn hart stabiel, en zijn wij omdat wij geen mogelijkheden hadden en niet op de hoogte waren wat de opties waren terug gereisd naar Nederland.

Na een week na terugkomst is er contact opgenomen door de artsen in Turkije dat een van de kinderen terug moest komen om papieren te tekenen voor een operatie zodat er een Tracheostoma geplaatst zou kunnen worden. Ook hiervoor is zijn dochter terug gereisd naar Turkije om dit in orde te maken. Maar inmiddels twee weken verder heeft deze operatie nog niet plaats gevonden omdat zijn longen zodanig beschadigd zijn dat het niet mogelijk is om te opereren.

Na overal informatie inwinnen blijkt Nezaar niet verzekerd te zijn via de ziekenfonds voor repatriëring.
Ook via de reisverzekering blijkt dit een ingewikkelde zaak te zijn omdat op het moment dat Nezaar naar Turkije afreisde het reisadvies oranje was, en dus wel de medische kosten gedekt zouden kunnen worden maar de repatriëring niet.

Na contact met de ministerie van Buitenlandse zaken zijn wij erachter gekomen dat er een verzoek voor repatriëring kan worden gedaan maar dat zij niet voor de kosten zullen opdraaien. Wij hebben contact gezocht met meerdere repatriëring ‘s maatschappijen. Om Nezaar in kunstmatige coma medisch te kunnen laten vervoeren met gepland transport van Istanbul naar Rotterdam. Daarom vragen wij jullie hulp, als jullie financieel niks kunnen, vragen wij jullie dit bericht te delen zodat wij dit bedrag bij elkaar kunnen krijgen om dit in gang te kunnen zetten.

Mensen a.u.b. Help ons !!

Voor eventueel bewijzen kunt u een van ons gewoon benaderen dat is geen enkele probleem.

Liefs, de vrouw, kinderen, kleinkinderen en familie.

Nezaar Nabi Turkije ziekenhuis Nederland Repatriëren Nezaar Nabi Turkije ziekenhuis Nederland Repatriëren

Wil je ook doneren? Dat kan hier: