Live stream afscheid van onze Jason Felter in Paramaribo – foto’s

De manier waarop haar zoon is overleden, daar hebben we geen woorden voor. Dit wens je geen enkele moeder toe. Hierbij maakt de familie het tragische overlijden van Jason Felter bekend. Hij overleed een paar dagen voor zijn 19de jaardag. Helpen jullie mee met de condoleances?

Video – Op dit moment vindt de uitvaart plaats. Dit is mede mogelijk gemaakt door gulle donateurs. U wordt bij deze uitgenodigd om de uitvaart online bij te wonen via livestream. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel kracht en sterkte met dit verlies en we bedanken de donateurs voor hun bijdrage. Samen staan we sterk.

Scroll helemaal naar beneden om de livestream van de uitvaart te bekijken

God is ons een toevlucht en sterkte, ten zeerste bevonden een hulp in benauwdheden. Daarom zullen wij niet vrezen, al verplaatste zich de aarde, al wankelden de bergen in het hart van de zee. Laat schuimen haar wateren, laat bergen beven door haar onstuimigheid.
Psalm 46

Met veel verdriet maken wij bekend dat op 27 januari 2022 van ons is komen te ontvallen, onze zoon en broer(tje)

Jason Harvey Felter

Geboren 4 februari 2003
Overleden 27 januari 2022
In de jonge leeftijd van 18 jaar

Media: De 18- jarige Jason Felter werd op 27 januari 2022 als vermist opgegeven. Het ontzielde lichaam van deze jongeman werd op vrijdag 28 januari 2022 opgevist uit de Coppenamerivier. Moeder en oma van Jason vroegen de gemeenschap om hulp, op welke wijze dan ook.

2 donateurs mevrouw A.K. uit Nederland en heer P.S. uit Suriname hebben in overleg met de moeder van Jason gezorgd voor de live stream op 19 februari 2022 wat start om 14 u. (18u NL tijd).

Bekijk de foto’s en de live video voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden:

Jason Felter Suriname Paramaribo Nederland Jason Felter Suriname Paramaribo Nederland Jason Felter Suriname Paramaribo Nederland Jason Felter Suriname Paramaribo Nederland

Jason Felter Suriname Paramaribo Nederland Jason Felter Suriname Paramaribo Nederland

Jason Felter Suriname Paramaribo Nederland

Bekijk hier de livestream van de uitvaartdienst en begrafenis van Jason Felter. Zaterdag 19 februari 2022.

Gaat de video niet open? Klik dan hier om het rechtstreeks via Youtube te bekijken.

Lees ook:

Video – Moeder en oma van de 18-jarige Jason Felter vertellen hun trieste verhaal