Video – Alleenstaande Surinaamse moeder met 4 kleine kinderen heeft hulp nodig

moeder Suriname adoptie Nederland gezin kleine kinderen

Sylvie, een jonge alleenstaande Surinaamse moeder met 4 prachtige kleine kinderen wordt ondersteund door een gul ‘adoptie’ gezin uit Nederland. Ze betalen ook haar huurlasten. En nee, ze is niet meer met de vader van die kinderen en hij ondersteunt haar ook helemaal niet.

Video – Maar nu heeft Sylvie dringend hulp nodig. Het huis waarin ze zitten is zeer onhygiënisch voor haar en haar kids. Er zijn ook andere problemen. Ze vraagt de gemeenschap om haar video te bekijken. Luister naar haar verhaal, deel het met een ieder, wellicht kan iemand haar helpen!

Sylvie is moeder van 4 minderjarige kinderen. Ze woont aan een zijstraat van de Winti Wai te Paramaribo. De jonge moeder woont al 9 maanden in een huurhuis. Het huis is niet goed. Bij regen komt alles onder water te staan. En het toilet loopt dan over. Een moeilijke en zeer onhygiënische situatie. Voor haar, maar zeker ook voor haar 4 kleine kinderen.

Het gezin is ‘geadopteerd’ door de Nederlandse meneer Stef Stam en zijn vrouw Mildred Doesburg. Ze helpen haar met heel veel. Zij hebben TBN Prime Alert Suriname gevraagd om via hun medium het gezin een handje te helpen door de problemen aan de gemeenschap voor te leggen. Wellicht kan er hulp komen.

De jonge moeder is dringen opzoek naar een andere woning. Ja, ze heeft zelf ook moeite gedaan om iets te vinden maar het is gewoon onmogelijk. Daarom doet ze nu een oproep. Ze heeft ook wat andere zaken waar ze steun/advies voor vraagt. Bekijk de video en geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname. Wellicht kan iemand haar en haar 4 kinderen helpen!

Wil je de jonge moeder zelf bereiken of wil je meer informatie dan kun je bellen op +5977471234

Lees ook:

Noodoproep van een jonge moeder uit Suriname – foto’s

Gynaecoloog verwijdert per ongeluk baarmoeder van jonge vrouw (Nederland)

3-jarige jongen met hersentumor in de steek gelaten door zijn vader. Wanhopige moeder uit Paramaribo vertelt haar verhaal aan 1 voor 12 (video)

Video – Jonge Surinaamse moeder zoekt hulp

Video – “Mijn tumor is uitgezaaid” – Het trieste verhaal van een jonge moeder uit Suriname

Video – Noodoproep voor jonge moeder uit Suriname

Video – Help! Jonge moeder gedumpt door man en zoekt hulp voor haar baby

Video – “Ik heb al jaren geen contact met mijn moeder” – 1 voor 12 Suriname

Disclaimer: Deze jonge moeder heeft er zelf voor gekozen om samen met haar kinderen in beeld te komen.
Tags: #Suriname #Paramaribo #hulpgevraagd #Nederland #adoptie #adopteren #huurwoning #woninginSuriname