Video – “Help! Mijn nicht uit Nederland wil me uit haar huis hebben”

huis huren Paramaribo Suriname nicht uit Nederland euro 1

“Ik kan me niet voorstellen dat ze me dit heeft aangedaan. Zegt mevrouw Renata huilend. Mijn eigen familie. Wederom een vervelende familiekwestie. Triest hoor.

Mevrouw woont in een huis van haar nicht die in Nederland woont. Een bouwvallige woning die ze met haar eigen geld heeft gerenoveerd en nu zit ze in de problemen. Nicht wil haar weg hebben, ze moet koskossies aanhoren en er worden dingen (van bonumangs) op het erf gegooid. Ze vertelt haar verhaal in de media. Ze wil daar weg maar waar moet ze naartoe? Ze zoekt dringend een woning. Ze kan het wel betalen. Geef het bericht door aan een ieder, wellicht kunnen we meezoeken. Mevrouw wil graag een rustig leven leiden zonder al deze djoegoedjoegoe.

TBN Prime Alert is in gesprek met mevrouw Renata Garden. Ze is 70 jaar en heeft vaker een stukje grond gezocht bij domeinen maar dat is nooit gelukt. Als ze iets kreeg was het ineens weer voor iemand anders. Ze kan niet tegen die oneerlijkheid elke keer.

Ze mocht gelukkig in het huis van haar nicht. Een nicht die in Nederland woont. Ze hadden mondelinge afspraken gemaakt. Het huis was helemaal niet goed, ze hadden afgesproken dat mevrouw zou renoveren. Ze heeft SRD 30.000 in het huis gestopt. Het zou verrekend worden met de huur.

Toen ze net 5 maanden in het huis woonde wilde nicht opeens dat ze weggaat. Hoe dan? What about haar geld? Mevrouw wordt lastig gevallen door die nicht uit Nederland en een zus die in Suriname woont. Ze behandelen haar onheus en gebruiken krachttermen als ze met haar praten. Mevrouw Renata wordt er verdrietig van. Ze wil nu zelf ook weg

Luister naar het verhaal van mevrouw Renata. Ze is nu dus dringend opzoek naar iets anders. Ze is 70 jaar en wil gewoon een rustig leven leiden. Kun je haar helpen? Mevrouw is zelf te bereiken op +5978745961

Lees ook:

Redactie: Nederlander dood in huis aangetroffen

Video – 3-jarig meisje een week lang in huis met overleden moeder (Nederland)

Krijg je een uitkering in Nederland? Heb je een huis in Suriname? Opgepast!

Vrouw stak huis in brand om vreemdgaande man levend te verbranden ~ Nederland

Anoniem – Ik woon gelukkig in Suriname maar mijn vriend wil dat ik naar Nederland verhuis

Ik heb een uitkering in Nederland en een huis in Paramaribo – mijn vriendin én Suriname hebben me verraden – anoniem

Ik heb een jaar een huurhuis in Paramaribo voor hem betaald – Anoniem Nederland

Video – Help, ik word door mijn familie in Nederland de woning in Paramaribo uitgezet – 1 voor 12 Suriname

Mijn man is net dood en zijn familie wil me het huis uit hebben. Wat nu? – Anoniem Suriname