Onze collega Winston Lino is heengegaan – Politie Suriname – foto’s

Winston Lino korpspolitie Suriname Paramaribo Nederland 1

In leven was hij Majoor van Politie. Helpen jullie mee met de condoleances?

Hierbij maakt het politiekorps Suriname met grote verslagenheid het droevige bericht bekend dat hun collega Winston Lino is overleden. Hij mocht maar 46 jaar jong worden. Let op: De begrafenis met aangepast korpseer zal plaatsvinden op VRIJDAG, 18 februari 2022. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen het korps, alle familieleden en vrienden veel power met dit veel te vroege verlies.

Groot was zijn Liefde, intens ons verdriet.
Prachtig zijn de mooie herinneringen die hij achterliet.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op vrijdag 11 februari 2022 haar is komen te ontvallen, de majoor van politie

Winston Harold Lino

op de leeftijd van 46 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Verkeersunit van Regio Midden te de Nieuwe Grond.

Uitvaart


De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op vrijdag 18 februari om 15.00 uur op de R.K. begraafplaats aan de Schietbaanweg.
Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 12.30 uur – 13.30 uur op de Politie Academie aan de Commewijnestraat, gevolgd door een uitvaartdienst van 13.30 uur tot 14.00 uur. De stoet vertrekt om 14.30 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) naar de R.K. begraafplaats aan de Schietbaanweg. Vanuit de Prinsessestraat ter hoogte van de Schietbaanweg zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer tot de ingang van zijn laatste rustplaats worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo,16 februari 2022
Public Relations K.P.S.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aanbelangstellenden in Nederland en Suriname:

Winston Lino korpspolitie Suriname Paramaribo Nederland 1 Winston Lino korpspolitie Suriname Paramaribo Nederland 1 Winston Lino korpspolitie Suriname Paramaribo Nederland 1 Winston Lino korpspolitie Suriname Paramaribo Nederland 1