Video – davidsbeenhere.com eet bij restaurant Roopram in Paramaribo – Food Club & Travel Club

davidsbeenhere.com Suriname Paramaribo vakantie Roopram

Als je op vakantie gaat naar Suriname moet je roti eten bij Roopram Restaurant Paramaribo zegt davidsbeenhere.com. 

Kijken jullie mee naar een leuke eetvideo van de bekende foodblogger. Hij was bij Rooptram Suriname. Hij at Roti, doks, lever en nog veel meer. Kijken jullie mee? Let op: Je gaat er wel van kwijlen. Als je hem al gezien hebt, geef het dan door aan je matties. Geef het ook door aan de mensen die zich ready maken voor een vakantie naar Suriname. Roopram mag uiteraard niet ontbreken!! Ben je ook zo een fan van Roopram Roti? Laat het ons weten.

Dit is een artikel van onze FamilieNieuws Travel Club en FamilieNieuws Food Club. Die kun je ook volgen op Facebook

Foodblogger davidsbeenhere.com deelde zojuist het volgende op Facebook. Het is een oudere video maar nog steeds zo lekker om naar te kijken:

Surinaams Indiaas eten in Paramaribo Suriname. Een geweldig Surinaams-Hindoestaans feest bij Restaurant Roopram in Paramaribo zegt de foodblogger. Hij eet Roti, bara, kerriekip, kouseband, kerrie garnalen, schaap, doksa, lever en veel meer. Het is genieten in Suriname.

“De roti was gigantisch! Zegt David. Er zat een pittige chutney naast, die superheet was. De eend was ook geweldig en de garnalencurry verbaasde me! De smaken en kruiden waren geweldig. Surinaams Indiaas eten is geweldig!”

En erg pittig. Na een slokje water ging hij terug naar de garnalencurry en lever. Hij vond het heerlijk om met zijn handen te eten. ‘Dit was tot nu toe mijn favoriete maaltijd in Suriname! Surinaams Indiaas eten moet je geproefd hebben als je op vakantie naar Suriname komt’. Dat zegt David en we zijn het met hem eens! Hij kon geen genoeg krijgen van het Surinaams Indiaas eten bij restaurant Roopram in Paramaribo! 

En wij kunnen niet wachten tot we er weer zijn.

Bekijk hier de heerlijke video. Geef het door aan belangstellenden en roti lovers:

Bekijk hier de volledige video:

Lees hier de volledige blog van David over Suriname

Lees ook:

Gezusters Roopram uit Suriname zitten in de politiek (Nederland)

De Hema in Nederland verkoopt ‘Roti’

Video – Bekende vlogger geniet van Paramaribo en Suriname – 24 fantastische vakantie video’s

Nieuw in Nederland!! Patatje Roti uit Suriname Volgende week gratis proeven!!

KLM stapt over op vegetarische maaltijden – video review rotirol

Boriman Blog: Roti Revolution, Luscious Bakery, Sranang Botri en meer

Ons eten! Een goede reden om op vakantie te gaan naar Paramaribo – Suriname!!

Tags: #foodblog #restaurant #Suriname #Paramaribo #roopram #rotieten #Surinaamseten #vakantie #vakantieplannen #ticketsboeken #lekkereten #indianfood #Surinamesefood #travelclub #foodclub #davidsbeenhere.com