Video – ‘Help, we moesten met de kinderen in de auto slapen’ Woningbrand Suriname

brand woning Suriname familie Cairo Nederland 1

Brand!! In paniek rende ik naar buiten zonder mijn baby, ik rende snel weer terug! Het is heel zwaar voor het gezin Cairo. Meneer kan zijn tranen niet in bedwang houden wanneer hij het trieste verhaal vertelt

Ze zijn gisteren alles kwijtgeraakt na een felle brand. Alles maar dan ook alles is weg. Ze konden gelukkig zichzelf redden. En de kleren die ze aan hebben. Ivanna was ten tijde van de brand thuis en vertelt samen met haar vader wat er precies is gebeurd. Ontzettend triest. Ze vragen de gemeenschap om hulp, in welke vorm dan ook. Bekijk de trieste video en geef het door aan iedereen, wellicht bereikt het de juiste mensen en kunnen we samen dit gezin helpen.

Martin Cairo en zijn dochter Ivanna en haar twee minderjarige kids zijn alles kwijt. Ze zijn dakloos geworden nadat hun huis in brand was. Ze huurden het huis te weg naar Zee.

Vader en dochter vertellen wat hun gisteren is overkomen. Ze vragen de gemeenschap om hulp. Het enige dat zij konden redden is hun eigen leven, gelukkig, en de kleren aan hun lijf. Voor de rest helemaal niets. Meneer Cairo, die taxi chauffeur is, was niet thuis. Daarom is zijn auto ongedeerd. Gelukkig maar want hij kan dan blijven werken. Maar voor nu heeft hij helemaal niets meer.

Ze zijn in gesprek met TBN Prime Alert en vragen de gemeenschap om hulp. Bekijk onderstaande video en geef het door aan iedereen, in Nederland, Suriname en de rest van de wereld. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat ze hulp kunnen krijgen. U kunt de familie bereiken op het nummer +5978820730

Bekijk de video en geef het door aan iedereen:

brand woning Suriname familie Cairo Nederland 1 brand woning Suriname familie Cairo Nederland 1