Video – “Help onze zoon ligt in het ziekenhuis”

zoon Suriname ouders video Nederland ziekenhuis

AUB delen met een een ieder! Hopelijk kunnen hun 5 dochters de video dan ook zien!

Heel triest hoe sommige mensen in Suriname moeten leven. Deze twee ouders van 7 kinderen hebben het niet breed, op de beelden kun je goed zien dat dit gezin het echt niet makkelijk heeft. Het leven was al zwaar. En nu helemaal. Hun zoon is nu opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft geen dokterskaart en de ouders moeten alle kosten zelf betalen. Moeder en vader zitten met hun handen in het haar. Bekijk de droevige video en geef het door aan een ieder, wellicht kan iemand hen helpen.

Video – Meneer en mevrouw Singh – Bacchus zoeken hulp voor hun zoon

Meneer en mevrouw Singh zijn naar de media gegaan want ze zitten in de problemen. Hun 34-jarige zoon ligt al 3 weken in het ziekenhuis. Omdat hij geen dokterskaart hoeft moeten zijn ouders opdraaien voor alle kosten. En dat kunnen ze gewoonweg niet. De eerste week hebben ze een bedrag van SRD 4000 kunnen betalen. Mar dat was maar voor 1 week. Hij vraagt de gemeenschap of ze misschien een beetje kunnen bijpassen. Het bedrag voor de afgelopen twee weken is SRD 8500. Het is nog niet duidelijk wanneer hun zoon uit het ziekenhuis kan.

Meneer Singh die zelf al enige tijd ziek is weet niet wat hij moet beginnen. Hij wordt zelf magerder en magerder en weet niet hoelang hij zelf nog heeft. Naar de dokter gaan is veel te duur. Bekijk de video en luister naar het gesprek met meneer Ganesh van TBN Prime Alert. Ze hebben een oproep voor de gemeenschap van Suriname. Wellicht kan iemand ze helpen, op welke manier dan ook. Alle beetjes zijn welkom. En als de video vaak genoeg gedeeld wordt kunnen de overige kinderen het wellicht ook zien.

De familie kunt u zelf ook bereiken op het nummer +5978679684. Geef het door aan een ieder.

Bekijk ook:

Video – Help!! Ik vertrouw de dood van mijn dochter Charlenne Toenae niet!

6-jarige Nathy verdronken in Nederland – Helpen jullie mee?

Video – Help! “Ik heb HIV en ik kan geen remmers vinden!”

Video – ‘Kan iemand me aub helpen om naar de dokter te gaan?’ 1 voor 12 Suriname

Video – Help! Vanessa wil graag weer gezond zijn – 1 voor 12 Suriname

Video – Help, ik word door mijn familie in Nederland de woning in Paramaribo uitgezet – 1 voor 12 Suriname

Help! Mijn bloedeigen zoon heeft mijn huis in brand gestoken – video 1 voor 12 Suriname

Video – “Help, mijn zoon Orfeo is overleden!” – 1 voor 12 Suriname