Video – Is 20 jaar cel genoeg? Zus vertelt over Myrtle Bons, een jonge moeder van 5 kinderen?

zusje Myrtle Bons Suriname Paramaribo vermist gevangenis Nederland

“Het was wreed om te horen wat hij allemaal met mijn zusje heeft gedaan. Levenslang was beter geweest.”

Bekijk de nieuwe video – Let op: De informatie kan zeer emotioneel overkomen. Haar zus vertelt uitgebreid en gedetailleerd het verhaal. Ook geeft ze meer details omtrent de dood van haar zus en hoe het gaat met de 5 kinderen die ze heeft achtergelaten.

Geef de video door aan een ieder in Nederland en Suriname aangezien velen hebben meegeleefd met de familie en haar kinderen. Die kunnen nu beginnen met de verwerking. We wensen hen veel sterkte daarmee.

Video – Luister naar een gesprek van TBN Live met de bedroefde, vastberaden en dappere zus van de vermoorde Myrle Bons. De jonge moeder, waar men dagen naar opzoek was, bleek door haar ex geliefde op wrede wijze om het leven te zijn gebracht.

Het drama voltrok zich in oktober 2020. Maar nu pas is de dader door de kanonrechter veroordeeld tot 20 jaar celstraf. Het recht heeft gezegevierd zegt de familie van de vermoorde Myrtle. Maar levenslang zou beter zijn.

Luister naar het gesprek samen met meneer Ganesh en Dyonne Bons. De zus van Myrtle. Zij en een andere zus hebben zowat elke zitting meegemaakt. Ze hebben de zaak op de voet gevolgd en ze waren van de week ook in de rechtbank toen het vonnis van 20 jaar werd uitgesproken. Ze geeft uitgebreid antwoord op de vraag wat de straf voor hen betekent en wat het met de familie doet. Ook vertelt ze in details wat de moordenaar met haar zusje heeft gedaan. Myrtle laat 5 kinderen achter! Geef het door aan een ieder in Nederland en Suriname.

Bekijk de video:

Bekijk de eerdere berichten:

Onze Kimayra Blijd (miertje) uit Suriname is vermist

Video – Mijn zusje wordt vermoedelijk vastgehouden door haar ex in Suriname. foto’s

Video – DNA en president staan stil bij moord op moeder van 5 kinderen in Suriname

Video – Mijn zusje, Miertje, is vermoord en zonder kleren achtergelaten

Romano.. Wat heb je met Myrtle gedaan? – politie Suriname (video’s)

Vermissing 32-jarige MYRTLE BONS “MIERTJE” – politie Suriname – foto’s en video

Lichaam 32 moeder Myrtle Bons levenloos aangetroffen – politie Suriname

Video’s uitvaart Myrtle Bons in Paramaribo – foto’s en video’s

Verdachte bekent moord op Myrtle Bons – politie Suriname