Video – “Het is al 6 weken dat mama en de kleintjes weg zijn. Het is pijnlijk”

oma moeder kleinkinderen brand mariestraat Paramaribo video Nederland

Luister naar een geëmotioneerde Arun Parbhoe. 6 weken geleden verloor hij zijn moeder en 3 girls na een brand aan de Mariestraat te Paramaribo. 4 geliefden in 1 klap weg. 

Hij wordt door kaderleden van DA-91 in het zonnetje gezet. Ze hebben gevolg gegeven aan de oproep om de man, die alles, maar dan ook alles, kwijt is geraakt na de brand te ondersteunen. Bekijk de video. Arun vertelt in een uitgebreid gesprek hoe het nu met hem gaat. Hij moet verder maar… Luisteren jullie zelf maar hoe moeilijk het voor hem is. Helpen jullie mee met de sterkte wensen?

Vandaag is Arun extra emotioneel na het bericht dat er weer iemand overleden is na een brand niet ver van de Mariestraat waar hij ook zijn familieleden is verloren. Hij hoorde de brandweer voorbij komen. En dacht meteen terug aan zijn eigen familiedrama op 1 januari 2022, vandaag precies 6 weken geleden. Hij verloor zijn moeder, de 62-jarige Sonja Badal en zijn nichtjes Jotha, Sonja en Bhartie. De meisjes voedde hij op als zijn eigen.

De pijnlijkste momenten voor hem zijn de ochtenduren. Wanneer hij al die kinderen van de buurt naar school ziet gaan. Zo druk was hij ook in de ochtenduren met de meisjes. Hij bracht ze naar school en haalde ze weer op.

Zijn vleugels zijn kapot. Mama en de meisjes zijn er niet meer. Hij doet zijn best om niet op te geven, maar het is zwaar. Mensen praten tot hem om niet op te geven en hij gaat wel door. Zo af en toe neemt hij een ’time out ‘.

Hij voelt zich alleen. Hij is niet alleen. Hij krijgt veel hulp en is daar heel dankbaar voor. De hulp die hij krijgt waardeert hij enorm want dat geeft hem de kracht om door te gaan. Mensen praten tot hem en de woorden dringen door. Hij bedankt in deze video in het bijzonder de leden van DA-91 voor hun ondersteuning en bijdrage die hij vandaag heeft ontvangen.

Bekijk hier de video van TBN Prime alert: ARUN PARBHOE krijgt bezoek van KADERLEDEN DA-91. Geef het door aan een ieder.

Lees ook:

Oma en kleinkinderen omgekomen na brand te Paramaribo – politie Suriname – video

Video – Uitvaart oma en 3 kleindochters – Overleden na brand Suriname

Video – “Ik heb geroepen en geschreeuwd maar we konden hem niet redden” brand in Paramaribo

oma moeder kleinkinderen brand mariestraat Paramaribo video Nederland