Livestream video – Het emotionele afscheid van onze geliefde zuster Anita ‘Ansara’ Ori in Suriname – foto’s

Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover

Dit jaar zou ze 50 worden, maar God heeft het anders gewild. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video. Hartverscheurend. Let op, de beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Hou daar aub rekening mee. Op dit moment is de uitvaart van de zeer zeer geliefde Anita Ori. Speciaal voor de familieleden en vrienden uit Nederland en Suriname, die er niet bij konden zijn, is er een livestream. Bekijk de video, vele gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen haar geliefde, haar zonen, lieve collega’s en alle overige nabestaanden veel power met dit veel te jonge verlies.

Scroll helemaal naar beneden om de livestream van de uitvaart te bekijken

U heeft gestreden hoeveel u kon, maar God heeft het anders gewild
Gone to soon my love. You wil always have a good place in heaven and in my heart
Mama, woorden schieten te kort om u voor alles te bedanken

Moge GOD je een mooie plek geven in zijn glanzend huis.
Mooi zoals jij zelf ook was. Je bent een voorbeeld figuur voor velen geweest.

Rust zacht

Saraswatie Anita Ori
Ook bekend als Ansara Ori

Geboren 24-10-1972
Overleden 5-2-2022
In de leeftijd van 49 jaar

Uitvaart

Op woensdag 9 februari 2022 zullen wij jouw lichaam schenken aan de aller hoogste

Till We meet again

Bekijk de vele gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname.

Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover

Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover

Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover

Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover

Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover

Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover Anita Ori verpleegkundige Suriname beri Paramaribo Nederland cover