Video – “Ik heb geroepen en geschreeuwd maar we konden hem niet redden” brand in Paramaribo

brand woning Boerbuiten Paramaribo

2 woningen in Paramaribo hebben gisteren vlam gevat. Helaas is in 1 van de woningen het lichaam van meneer Uiterloo aangetroffen. De man kon zichzelf niet in veiligheid brengen. Zijn huis is net achter de Mariestraat waar onlangs een oma en haar 3 kleindochters de dood vonden na een brand.

Video – Bekijk de video en luister naar het verhaal mevrouw Kamla van de andere woning. Ze heeft geroepen en geschreeuwd om buurman te redden maar het mocht niet baten. Wij van FamilieNieuws wensen haar en de nabestaanden van de overledene veel sterkte. Dit wil je echt nooit meemaken!

Verkoold lichaam man aangetroffen na woningbrand te Boerbuiten Paramaribo

Richenel Uiterloo is overleden. Zijn lichaam is uitgebrand aangetroffen in zijn woning aan de Makambiestraat 10 te Boerbuiten. Dit na een felle brand. Hij was alleen toen er brand uitbrak in huis. Maar omdat hij bedlegerig is kon hij zichzelf niet in veiligheid brengen. Uiterloo is 71 jaar geworden. Triest

Mevrouw Kamla van het pand ernaast vertelt haar verhaal aan TBN Prime Alert. Haar woning heeft water en schroeischade opgelopen. Ze was gelukkig niet thuis ten tijde van de brand. Anders had ze het misschien niet op tijd opgemerkt. Er was helemaal niemand in de straat. Een emotionele gebeurtenis. Ze is daar geboren en heeft nooit zo iets traumatisch meegemaakt.

Bekijk de video en geef het door aan een ieder:

Lees ook:

Video – Uitvaart oma en 3 kleindochters – Overleden na brand Suriname