Jesse is aangereden door een trein! Wat is er precies gebeurd? Zijn vader vertelt – Video FamilieNieuws België

kind trein vader België Nederland Jesse

“Hij was erg nieuwsgierig en dol op treinen”

De 5-jarige Jesse (foto) liep ineens weg toen hij met zijn moeder en broertje op het station liep. Hij werd even later dood teruggevonden in een spoortunnel. Aangereden door een trein. Zeer triest. Zijn moeder is er kapot van. Wat is er eigenlijk gebeurd? Zijn vader vertelt het hele verhaal. Bekijk het bericht. Het is duidelijk: Je kan geen ogen genoeg hebben. Je kind kan binnen enkele tellen weg zijn. Sterkte

Afgelopen maandag is de 5-jarige Jesse overleden in België. Dodelijk aangereden door een trein. Hij kwam van school. Zijn moeder Ajai wilde hem en zijn broertje Louis verrassen door een treinreis te maken. Niet wetende dat de dag dramatisch zou aflopen.

De twee broertjes waren gek op treinen vertelt vader Sedia Fofana uit Gambia aan de krant. De man emigreerde jaren geleden naar Nederland, ontmoette zijn vrouw daar en verhuisde toen samen naar België.

Moeder en zonen waren uitgestapt in Antwerpen en de jongens moesten naar het toilet bij de McDonalds, omdat de knoop van de broek van Louis nog openstond bukte mama even om zijn knoop vast te maken. 1 seconden werk, en op dat moment raakte ze Jesse kwijt.

Jesse was altijd en overal aan het spelen, hij was een hele lieve en vriendelijke zoon, vertelt zijn papa emotioneel. Hij was leergierig maar ook erg nieuwsgierig. Alles moest hij weten en zien. Vermoedelijk ook die dag.

Terwijl zijn moeder bezig was met zijn broer is hij weggeglipt. Moeder ging hem meteen zoeken. Ze raakte in paniek en sprak alle voorbijgangers aan. Mensen zochten mee, maar niemand kon hem vinden. Vanaf 14.10 uur waren ze aan het zoeken.

16.15 uur. Het is 2 uur later als een treinbestuurder de tragische ontdekking doet. In de spoortunnel is het lichaam van de kleine gevonden. Dood. Op camera beelden is achteraf te zien dat de jongen de treintunnel in was gelopen en precies 5 minuten nadat hij van zijn moeder wegliep dodelijk is aangereden door een trein. De betreffende treinbestuurder had het niet eens gemerkt. ,,Mijn vrouw heeft het zeer moeilijk en ook broer Louis heeft het zwaar. Het verdriet is enorm”, aldus papa Fofana.

Bekijk de foto’s en een video erover. Kijk vanaf 1.17 minuut:

kind trein vader België Nederland Jesse kind trein vader België Nederland Jesse kind trein vader België Nederland Jesse

Lees ook:

Met de trein naar Frans-Guyana, Guyana, Brazilië en Venezuela etc?

Vraag: Mag iemand anders mijn OV chipkaart gebruiken? (Nederland)

Geen mondkapje op in de trein/bus? 95 euro boete in Nederland! video’s

NS: Ook minder treinen naar Schiphol – Luchtvaartnieuws Travel Club – video

Video: Vader en zoontje overleden bij treinongeval Nederland

Gezinsdrama: Vader springt met zoontje voor trein (Nederland)

Video – Vreselijk treinongeluk met bakfiets in Nederland. 4 kinderen overleden