De geliefde Martin Veldkamp is er niet meer – foto’s video’s

Hij hield van muziek en hij hield van de Heer, en velen hielden van hem. Helpen jullie mee met de condoleances?

Martin Veldkamp is overleden! Hij mocht maar 35 jaar worden. Bekijk de vele gedeelde foto’s en condoleances. En bekijk de gegevens omtrent de beri in Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen zijn geliefde, zijn vele matties en overige nabestaanden veel power met dit veel te jonge verlies.

Be the best U can be in everything you do

Overleden

Martin Veldkamp

Geboren 13 maart 1986
Overleden 4 februari 2022
In de leeftijd van 35 jaar

De uitvaart zal plaatsvinden op donderdag 10 februari 2022

Bekijk onderstaande foto’s en video’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname

Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1

Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1

Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1

Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1 Martin Veldkamp beri Paramaribo Nederland Suriname 1