Paniek door vechtpartij op KLM vlucht vanuit Amsterdam – luchtvaart nieuws – Travel Club – video’s

vechtpartij KLM vliegtuig Curaçao Amsterdam

Dit is echt eng in de lucht. Hebben jullie het wel eens meegemaakt? 

Waarom maken mensen ruzie in het vliegtuig? Denk een beetje aan je medepassagier. Er was weer eens een knokpartij in het vliegtuig. Dit keer tussen vader en zoon en daarna kreeg de steward ook nog klappen. Dit keer op de vlucht van Amsterdam naar Curaçao. Een 22-jarige Nederlander mocht direct na aankomst de bak in. Hij is gearresteerd door de politie van het eiland. Liever was hij thuis gebleven.

Want zijn aso gedrag zorgde voor veel paniek op de vlucht. Waarom maken mensen eigenlijk ruzie in het vliegtuig? Bekijk het bericht voor meer informatie. Het gebeurt helaas vaker. Check de video’s. Let op, de beelden kunnen vervelend overkomen. Please, doe dit niet tijdens de vlucht Paramaribo – Amsterdam!!!

P.s. Dit artikel is van onze nieuwe categorie: FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook

Een 22 jarige man heeft zich schandalig misdragen in een KLM Boeing van Amsterdam naar Willemstad. Bij aankomst op het eiland is de man direct gearresteerd. Het gaat om een Nederlander. Het blijkt dat hij aan boord ruzie kreeg met zijn vader Er ontstond een vechtpartij. En toen de leden van de crew wilden ingrijpen kreeg een steward ook rake klappen. Er ontstond paniek in het toetel. Logisch op die hoogte.

Gelukkig kon de bemanning de man rustig krijgen en na de landing is hij meteen door de luchtvaartpolitie meegenomen. We weten niet of het een vakantieganger betreft maar vermoedelijk was een Curaçaose cel niet bedoeld als eindbestemming.

De KLM bevestigt het incident aan boord van de KL735, maar doet er verder geen uitspraken over.

Waarom?

Waarom misdragen mensen zich in het vliegtuig? Heel vaak komt het door overmatig alcoholgebruik. En de laatste tijd is agressie in de lucht toegenomen door de verplichting van een mondkapje. Niet iedereen heeft daar zin in. Zeker niet als je 9 uur lang stil moet zitten. Tip van ons. Drink niet teveel en ga alleen op vakantie met mensen waar je goed mee kunt opschieten. En, blijf thuis als je je niet aan de regels kunt houden!

Het gebeurt helaas vaker. Kijk de filmpjes:

gerelateerde berichten:

Drie incidenten per dag in Nederlandse vliegtuigen

Nederlanders omgekomen na vliegtuig ongeluk in Zuid Amerika – luchtvaart Nieuws

Eten van luchtvaart Maatschappij Suriname SLM in de prijzen gevallen (video)

Man vliegt illegaal mee met vliegtuig richting Amsterdam Schiphol – Luchtvaartnieuws video

Video – KLM gaat volgende maand mogelijk vluchten annuleren – Luchtvaartnieuws Travel Club

Meer vliegtuigmaatschappijen gaan vliegen op Paramaribo – Luchtvaartnieuws Suriname – video

vechtpartij KLM vliegtuig Curaçao Amsterdam 2