Help! Mijn bloedeigen zoon heeft mijn huis in brand gestoken – video 1 voor 12 Suriname

mevrouw Vandams brand zoon Nederland 1 voor 12 Suriname 1

“Hij heeft me aangevallen, hij heeft geprobeerd me te wurgen in mijn bed. Hij stak het huis in brand en bijna was mijn kleindochter dood. Is vreselijk wat deze jongen ons heeft aangedaan”. Zo een jongen weer toelaten in je leven? Deze moeder is duidelijk: “Het is nu tijd voor mij”.

Een radeloze moeder uit Paramaribo vertelt over de problemen met haar zoon. Hij heeft haar huis in brand gestoken en nu is ze dakloos. Luister naar de oproep van deze moeder. Geef het door aan een ieder. Is wreed wat ze allemaal heeft moeten doorstaan. Je bloedeigen kind….onvoorstelbaar triest.

In deze video van 1 voor 12 Suriname een aangrijpend verhaal van mevrouw Maria Vandams. Ze is alles kwijt. Ze leeft nu bij haar dochter en haar kinderen, maar dat is geen leven. Ze had haar huis, maar ze is nu alles kwijt vanwege haar zon Jonathan.

Hij heeft haar huis brand gestoken. Ze weet niet wat hij gebruikt heeft die dag, maar het ging helemaal niet goed met hem. Hij was helemaal niet zichzelf, hij kon haar wel iets aandoen. Hij heeft de woning waar hij met zijn moeder samen woont in brand gestoken. Haar kleindochter lag boven te slapen en in paniek zijn ze die bijna vergeten. Gelukkig hebben ze haar kunnen redden, maar haar huis aan de broodboomstraat is ze kwijt. Nu is ze dakloos.

Haar zoon is een gebruiker en de situatie in huis werd sowieso al onhoudbaar voor moeder maar ook voor de overige huisgenoten. Zelfs voor de buren was hij een last. Meerder keren is er aangifte gedaan. Er was zelfs een uitzettingsbevel en een beschermingsbevel, maar zonder medewerking heeft het geen baat gehad.

Niemand was veilig. Smokomang na gwentie, zegt de radeloze moeder als ze haar verhaal vertelt aan de 1 voor 12 Suriname. Bekijk de trieste video en geef het door aan een ieder. Mevrouw Vandams kan wel wat hulp uit de samenleving gebruiken. Geef de video door aan een ieder. Wie weet lukt het

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook andere gerelateerde berichten:

Video – 6-jarige David en 12-jarige Fernando vanmorgen omgekomen in brand

Video – 12 mensen dakloos. Brand door kind met aansteker

Humprey van Hetten vertelt zijn verdrietige verhaal omtrent de brand in Paramaribo aan 1 voor 12 Suriname en ontvangt donatie (video)

Video – Onze opa is overleden door brand in Paramaribo – we zijn alles kwijt – 1 voor 12 Suriname

Grote woningbrand te Paramaribo – Radeloze meneer Ost praat met 1 voor 12 Suriname (video)

Gezin van 7 dakloos na enorme brand te Paramaribo – 1 voor 12 Suriname (video)