Video – Fatum NV Suriname directeur Naipalsing Lalbiharie is niet meer

RIP Baasman

Een droevig bericht van overlijden. Wim Lalbiharie is overleden. Vanmorgen, vrij plotseling. Hij is 74 jaar geworden. Velen kennen hem als directeur van Schadeverzekeringsbedrijf Fatum in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aanbelangstellenden in Nederland en Suriname. Helpen jullie mee met de condoleances?

Vanmorgen is Naipalsing Willem Lalbiharie vrij plotseling overleden. De directeur van Schadeverzekeringsbedrijf Fatum N.V. is 74 jaar geworden. Hij had nog altijd de leiding in het bedrijf. Velen noemden hem Wim of Baasman

Informatie omtrent de uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

fatum Directeur Suriname Nederland 1

fatum Directeur Suriname Nederland 12

Bekijk de vide0: