Jongeman struikelt, valt het water in en verdrinkt – Politie Suriname

verdronken man Politie Suriname. De jonge vader Nederland 1

Hartverscheurend. In de bloei van zijn leven laat hij zijn geliefden achter

Amiet is verdronken! Hij raakte te water en verdween in het diepe. Bekijk hier het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden en vele vrienden veel power met dit plotselinge verlies.

Politie Suriname schreef het volgende:

Man te water geraakt en verdronken

De politie van Jarikaba werd in de avond van vrijdag 4 februari telefonisch geïnformeerd, dat de 37-jarige Amietkoemar Kasi te water is geraakt in de sluis ter hoogte van het crematieoord te Uitkijk.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren, dat enkele vissers nabij de sluis waren om te vissen. Bij die gelegenheid hielp Kasi de vissers om visnetten te zetten.

Verdween in de diepte

Hij liep op een gegeven moment op een betonnen beschoeiing die aan de sluis is bevestigd. Terwijl hij daarop liep en zich keerde, struikelde hij. Kasi kwam in het water terecht en verdween in de diepte.

Er werd gelijk een zoektocht op touw gezet door de politie in samenwerking met de brandweer, zonder enig resultaat.

De politie kreeg vandaag omstreeks 8.25 uur de melding, van de hoofdbewaker van het bacovebedrijf te Jarikaba, dat het ontzielde lichaam van Kasi is opgevist. De familie die de vroege ochtend ter plaatse was en de zoekactie had voortgezet, identificeerde het ontzielde lichaam van Kasi.

Geen teken van misdrijf

De politie die ter plaatse was voor onderzoek, schakelde de arts in, die de dood vaststelde. Het lijk vertoont geen teken van misdrijf.

Het ontzielde lichaam van Kasi is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

verdronken man Politie Suriname. De jonge vader Nederland 1