Hij is overleden! – 5-jarige Marokkaanse Rayan uit de put gehaald – FamilieNieuws uit Marokko – foto’s

Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1

Breaking nieuws! De 5- jarige Marokkaanse Rayan die in een hele hele diepe put was gevallen is eindelijk eruit gehaald. Hij is helaas overleden!

De put is 32 meter diep en heeft een hele smalle opening. Het was ontzettend moeilijk om bij de kleine te komen, en de honderden ‘rampentoeristen” er omheen maakten het nog moeilijker. De hele wereld keek mee naar de reddingsactie die dagen duurde. En daar is nu een eind aan gekomen. Helaas niet met het resultaat waar we zo op hoopten. Bekijk de nieuwe video’s en geef het door aan iedereen die voor hem heeft gebeden. Bekijk tevens de indrukwekkende videobeelden en foto’s van de reddingsactie.

Update!! De vijfjarige kleuter Rayan, die in het noorden van Marokko in een ruim 32 meter diepe put was gevallen, is overleden. Dat heeft het Marokkaanse koningshuis bevestigd in een verklaring, dat melden onder meer persbureau Reuters, Arab News en de verschillende buitenlandse nieuwswebsites.. Reddingswerkers wisten de jongen zaterdagavond na een enorme reddingsoperatie te bereiken.

Hoe de jongen uiteindelijk is overleden is nog niet duidelijk. We wachten op een uitgebreid verslag. Sterkte iedereen. Heel de wereld heeft meegeleefd.

Bekijk de laatste video’s

Eerder schreven we: De Marokkaanse Rayan viel dinsdag in een diepe put van 32 meter. Het drama gebeurde in het noorden van Marokko in de stad Chefchaouen. Het 5-jarige jongetje zit inmiddels al ruim 65 uur vast op de bodem van de put. Drama op drama: Eerder vandaag heeft er een zandverschuiving plaatsgevonden rondom de plek waar reddingswerkers Rayan in veiligheid proberen te brengen.

Na dagenlang graven hebben ze nog 3 meter te gaan. Dus ze zijn er bijna.

Ze geven nog niet op. De jongen, door lokale media Rayan genoemd, was vermoedelijk aan het spelen in de buurt van de put. Hij was ineens spoorloos. En bleek later in de put te zijn gevallen. De put, met een hele smalle opening, is wel 32 meter diep..

Er is een camera in de put, en het lijkt erop dat de jongen, ondanks de diepe val, nog in leven is en zelfs bij bewustzijn is. Reddingswerkers hebben een zuurstofmasker, voedsel en water in de put laten zakken. Er staat inmiddels ook een medisch team klaar om de jongen te behandelen. Ook de helikopter staat klaar om hem naar het ziekenhuis te brengen zodra hij uit de put is gehaald.

We kunnen alleen maar hopen en bidden!

Rayans moeder hoopt dat er snel een einde komt aan ‘deze beproeving’, zo verklaarde ze tegenover Marokkaanse media. ,,Ik bid tot God dat ze hem kunnen redden en levend bij me terugbrengen. God zegene hen. Ik heb de hoop nog niet verloren’’, zei Wassima Kharchich in een interview met de Arabischtalige nieuwssite Hespress.

Bekijk hieronder de indrukwekkende foto’s en videobeelden. Geef het door aan belangstellenden.

Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1

Lijk live mee naar de reddingsoperatie:

Lees ook:

Video’ s – Lichaam van peuter na dagen zoeken gevonden in diepe put ~ Buitenlands nieuws Spanje

Video’s – Drama. Klein kind valt in 110 meter diepe put. Buitenlands nieuws Spanje

In put gevallen peuter overleden – hij vocht 4 dagen lang voor zijn leven – India (video’s)