Nederlanders omgekomen na vliegtuig ongeluk in Zuid Amerika – luchtvaart Nieuws

vliegtuig ongeluk crash toeristen Zuid Amerika Peru Nederland vakantie 1

In het Zuid-Amerikaanse Peru is een vliegtuigje neergestort. Er zaten 3 Nederlanders in. Vermoedelijk toeristen.

Helaas heeft geen van de inzittenden de crash overleefd. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de video’s en foto’s van na de ramp. We wensen de nabestaanden sterkte toe.

Vliegtuigcrash in Peru eist het leven van 3 Nederlander.

Er is een vliegtuig neerstort bij de beroemde Nazca-lijnen in Peru. Dat ligt bij een woestijngebied in Peru. Nog vier andere personen zijn om het leven gekomen. Te weten: twee Chilenen en twee Peruanen. Dat meldt de lokale media. Het nieuws is nog niet bevestigd door het ministerie van buitenlandse zaken Nederland.

Het gaat vermoedelijk om toeristen die een rondvlucht aan het maken waren boven de wereldberoemde Nazca-lijnen, deze toeristische attractie kun je namelijk het best bekijken vanuit de lucht. Het vliegtuigje stortte neer en helaas zijn er geen overlevenden. Alle 7 inzittenden, de vijf toeristen, de piloot en de copiloot, zijn overleden.

De oorzaak van de crash is vooralsnog onbekend

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie. Let op, er wordt Spaans gesproken. Maar de beelden zijn duidelijk:

vliegtuig ongeluk crash toeristen Zuid Amerika Peru Nederland vakantie 1 vliegtuig ongeluk crash toeristen Zuid Amerika Peru Nederland vakantie 1 vliegtuig ongeluk crash toeristen Zuid Amerika Peru Nederland vakantie 1

Tags: #vliegtuigcrash #Nederlanders #vliegtuigongeluk #Peru #vakantie #toeristen #geenoverlevenden  #reisnieuws #luchtvaartnieuws #travelclub #luchthaven #airport #planecrash #crash