Motorrijdster overleeft tragisch ongeval niet – politie Suriname

Een jonge moeder, een levensgenieter die veel te vroeg de aarde moest verlaten. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de tragisch dood van een motorrijdster uit Suriname. Bekijk de link om precies te lezen wat er is gebeurd. Wij van FamilieNieuws wensen haar kinderen, alle overige gezinsleden, familieleden en vrienden heel kracht en sterkte met zeer plotselinge verlies.

Politie Suriname schreef:

De 40-jarige Jurlen Kromosetiko gehuwd Sanrochman, die in de avond van woensdag 2 februari aan de Welgedacht C weg ter hoogte van pandnummer 467 betrokkene is geweest bij een aanrijding met een pick-up, heeft de geest begeven.

De politie van Santoboma ging naar de plek voor onderzoek. Aldaar op het wegdek trof zij de mevrouw aan, terwijl haar motorfiets in de goot langs de weg lag.

Kromosetiko die niet aanspreekbaar was, werd afgevoerd per ontboden ambulance en was ter verpleging opgenomen op de Intensive Care Unit(ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat een pick-up voor Kromosetiko reed, terwijl zij doende was in te halen. Op dat moment maakte de 58-jarige pick-up bestuurder A.F. een manoeuvre naar rechts gaande in de richting van een inrit. Bij die gelegenheid kwam de motorrijdster in botsing met de pick-up, met als gevolg dat zij in de goot met het voertuig is beland. Zij kwam in de vroege ochtend van vrijdag 4 februari op de afdeling ICU te overlijden, waarna haar ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen.

Het geldige Frans rijbewijs van de pick-up bestuurder A.F. is hangende het onderzoek in opdracht van het Openbaar Ministerie(OM) door de politie ingevorderd.

Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Lees ook:

motorrijdster omgekomen in het verkeer Suriname beri
Foto’s binnengekomen via Facebook

motorrijdster omgekomen in het verkeer Suriname beri

2 vrouwen in Suriname dodelijk aangereden door 60-jarige bestuurder

De uitvaart van 47-jarige Gladys Alimoestar uit Paramaribo – foto’s en video’s

Video – 31-jarige Arnold komt om na motorongeluk (Nederland)

38-jarige motorfietser Marvin Sahebdien overleden na ongeval

Foto’s – 21-jarige motorrijder overleden na ernstig ongeval in Paramaribo

Motorrijder overleden in Suriname

30-jarige motorrijder midden in de stad Paramaribo overleden – politie Suriname