Help! Ik zoek mijn dochter – spoorloos in Suriname

spoorloos moeder dochter Suriname 1 Nederland 1

Helpen jullie aub meezoeken met moeder Talina Laurens. Ze is ziek van ongerustheid.

Haar dochter Jursia is nu al bijna een week niet thuis gekomen. Jursia, je moeder houdt van je. Laat iets van je horen!!! Help mee door het bericht (nogmaals) te delen, ze moet nu echt snel thuiskomen want we maken ons zorgen.

Moeder Talina Laurens deelde de volgende oproep:Jursia is al zes dagen dat mama opzoek naar jou is, ondanks je koppig bent, mama houd zielsveel van je, mama wilt het beste voor jou hebben, ik ben helemaal zwak en ziek

Mama gaat de politie in en uit alleen om jou te vinden ,aub kom naar huis zodat we weer en leuk gezin kunnen zijn. Ik bid elke dag dat niets met jou gebeurd ,aub waar je ook bent kom naar huis ,ik geeft niet op om je te zoeken totdat ik je vind

Mocht iemand haar ergens hebben gezien. Bel mij dan aub op dit nummer te bellen +5978419055
Talina Laurens

spoorloos moeder dochter Suriname 1 Nederland 1 spoorloos moeder dochter Suriname 1 Nederland 1