Video – Moeder van in put gevallen jongen geeft de hoop niet op – FamilieNieuws uit Marokko – foto’s

Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1

Wat en drama.  De 5- jarige Marokkaanse Rayan is in een hele diepe put gevallen. Maar er is een teken van leven!

Rayans moeder: ,,Ik heb de hoop nog niet verloren”. En dat is maar goed ook. Reddingswerkers zijn nu al meer dan 65 uur bezig om het jongetje te bevrijden. Het jongetje uit Marokko viel dinsdag in een 32 meter diepe put. Het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. En het liep niet altijd goed af. Als het goed is wordt Rayan vandaag gevonden. Hopelijk is hij dan nog in leven. Bekijk de indrukwekkende videobeelden en foto’s. Je kunt de hele operatie ook live volgen. Geef het door aan belangstellenden

De Marokkaanse Rayan viel dinsdag in een diepe put van 32 meter. Het drama gebeurde in het noorden van Marokko in de stad Chefchaouen. Het 5-jarige jongetje zit inmiddels al ruim 65 uur vast op de bodem van de put. Drama op drama: Eerder vandaag heeft er een zandverschuiving plaatsgevonden rondom de plek waar reddingswerkers Rayan in veiligheid proberen te brengen.

Na dagenlang graven hebben ze nog 3 meter te gaan. Dus ze zijn er bijna.

Ze geven nog niet op. De jongen, door lokale media Rayan genoemd, was vermoedelijk aan het spelen in de buurt van de put. Hij was ineens spoorloos. En bleek later in de put te zijn gevallen. De put, met een hele smalle opening, is wel 32 meter diep..

Er is een camera in de put, en het lijkt erop dat de jongen, ondanks de diepe val, nog in leven is en zelfs bij bewustzijn is. Reddingswerkers hebben een zuurstofmasker, voedsel en water in de put laten zakken. Er staat inmiddels ook een medisch team klaar om de jongen te behandelen. Ook de helikopter staat klaar om hem naar het ziekenhuis te brengen zodra hij uit de put is gehaald.

We kunnen alleen maar hopen en bidden!

Rayans moeder hoopt dat er snel een einde komt aan ‘deze beproeving’, zo verklaarde ze tegenover Marokkaanse media. ,,Ik bid tot God dat ze hem kunnen redden en levend bij me terugbrengen. God zegene hen. Ik heb de hoop nog niet verloren’’, zei Wassima Kharchich in een interview met de Arabischtalige nieuwssite Hespress.

Bekijk hieronder de indrukwekkende foto’s en videobeelden. Geef het door aan belangstellenden.

Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1 Rayan jongetje Marokko Peuter put gevallen Nederland 1

Lijk live mee naar de reddingsoperatie:

Lees ook:

Video’ s – Lichaam van peuter na dagen zoeken gevonden in diepe put ~ Buitenlands nieuws Spanje

Video’s – Drama. Klein kind valt in 110 meter diepe put. Buitenlands nieuws Spanje

In put gevallen peuter overleden – hij vocht 4 dagen lang voor zijn leven – India (video’s)