Video – Moeder en oma van de 18-jarige Jason Felter vertellen hun trieste verhaal

Jason Felter Suriname politie steen aan voet Nederland moeder oma 1

“Jason werd flink gepest op school”

Hoe erg moet het zijn om de beelden van je zoon op zo een wrede wijze op social media te zien. Klopt, hij had zijn dingen maar dit is hard voor moeder en oma. Ze zijn zeer emotioneel. Ze hebben met hem gevochten.

Bekijk de video van de moeder en oma van de 18-jarige Jason Felter. Zijn lichaam werd onlangs uit het water gevist met een groot stuk steen aan zijn been. Ze vragen de gemeenschap om hulp. Geef het door aan eenieder. Moeder vertelt uitgebreid over het leven met Jason. Hoe hij was etc.

“Ik heb nog geen verdere informatie gehad van de politie. Pas vandaag ga ik alle details horen. Ze zijn nog bezig met alle details.” Moeder en oma vertellen over Jason. De 18 jarige Jason Felter werd dood aangetroffen.

Zijn lichaam is opgevist. Vermoedens zijn er niet, het betreft duidelijk een criminele afrekening. Jason was geen makkelijke jongen. Zijn moeder vertelt in de video hoe het leven was met hem. Ze vraagt de gemeenschap tevens om hulp.

Bekijk hier de video oproep via TBN Prime Alert Suriname:

Jason Felter Suriname politie steen aan voet Nederland moeder oma 1