Livestream – Het emotionele afscheid van onze Avinash Laloe in Suriname – foto’s

avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1

Let op de beelden kunnen zeer emotioneel overkomen hou daar aub rekening mee. Helpen jullie mee met de condoleances?

Live video – Op dit moment nemen ouders, familieleden, vrienden en schoolvrienden afscheid van scholier Avinash Laloe. Speciaal voor de familie en vrienden die er niet bij kunnen zijn is er een livestream. Je kunt het hier bekijken. Bekijk ook de foto’s. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Wij van FamilieNieuws wensen in het bijzonder zijn papa en de overige gezinsleden power met dit onverwerkbare verlies

Scoll helemaal naar beneden om de livestream van de uitvaart te bekijken.

Surinaamse scholier Avi laloe beri Suriname Nederland 1

Avinash Prevish laloe

Geboren 11 augustus 2007
Overleden 31 januari 2022
In de jeugdige leeftijd van 14 jaar
Woonachtig te Kembangweg 20 te Meerzorg

Donderdag 3 februari 2022, zal de uitvaart plaatsvinden de begraafplaats Peperpot.

Bekijk de foto’s en video van de uitvaart geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname:

avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1 avinash Laloe livestream beri Suriname Nederland scholier 1

Surinaamse scholier Avi laloe beri Suriname Nederland 1