Sheraisa Winter is finaliste Miss Beauty of Flevoland 2022 – foto’s

Stem voor Miss Sheraisa Winter Miss beauty of Flevoland 2022 Nederland

In the spotlight: De prachtige Sheraisa Winter is finaliste van Miss beauty of Flevoland’22

Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze schoonheid wint. Bekijk het bericht en de prachtige foto’s voor meer informatie. Geef het door aan iedereen, vooral in Nederland, dan kunnen ze meestemmen. Succes Sheraisa, natuurlijk ga je winnen!

In de spotlight is een categorie waarin we Surinaamse mensen wereldwijd belichten. Grote kleine, jonge en oude Surinamers die iets bijzonders doen. Wil je ook in de spotlight staan of heb je iemand die je in het zonnetje wilt zetten? Laat het ons weten.

Ps. Dit is een artikel van onze FamilieNieuws Business Club. Met informatie, tips en artikelen van/voor Surinaamse en Nederlandse ondernemers, geld verdienen en vacatures. Like ons op facebook

Hey lieve mensen! Mijn naam is Sheraisa Winter, 23 jaar en ik kom uit Almere. Ik mag mezelf finaliste van Miss beauty of Flevoland ‘22 noemen! In het dagelijks leven werk ik als klantenservice medewerker bij de Bijenkorf. Ik heb een enorm grote passie voor beauty en alles daar omheen. Ook interieur vind ik leuk om mee bezig te zijn! Daar heb ik een opleiding interieur- verkoop specialist wonen voor afgerond. Sportief bezig zijn vind ik heerlijk om te doen. Ik ben wimperstyliste en krijg energie van mensen blij maken. Ik hou heel erg van muziek, dansen, verhalen schrijven en creatief bezig zijn. Heel veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan samen met alle dames! Veel liefs x Sheraisa. Ik ben te vinden op Instagram:  @s.michaya

Let op: Stemmen gaat als volgt:

Lieve mensen!! Het stemmen is begonnen

Sms Poll Flevoland Sheraisa naar 3010
*Let wel op dit kost 1,10 per verstuurd bericht !
*Ontvang je een bevestiging? Dan is je stem goed binnen gekomen!

I truly appreciate all the support and love I am getting from you already! Jullie zijn echt toppers
Special Thanks to @missbeautyofflevoland. Hoofdsponsor: @lifestylesalonalmere en natuurlijk @royfroma voor de prachtige foto’s!

Geef het door aan anderen zodat Sheraisa kan winnen!

View this post on Instagram

A post shared by @s.michaya

View this post on Instagram

A post shared by @s.michaya