Mijn baby Yoel Swedo is levenloos geboren – Het verhaal van Conchita uit Suriname – foto’s

baby bevallen Swedo beri Suriname Nederland mijn verhaal baby

“Als ik tot maandag moet wachten om geholpen te worden dan ga ik liever dood”

Laten we beginnen met het condoleren van mama Conchita Swedo. We wensen haar heel veel kracht en sterkte met dit zware verlies. Haar baby is er niet meer. Ze heeft besloten haar verhaal te delen met ieder. Ze deelt ook wat foto’s. Ze wil van de gelegenheid gebruik maken om een ieder te bedanken die haar heeft bijgestaan en ze wil een ieder laten weten dat er een levende God bestaat anders had ze het nu niet kunnen navertellen. Lees haar openhartige verhaal en geef het door aan een geïnteresseerden in Nederland en Suriname. Thanks voor sharing

Dit is het verhaal van Conchita Swedo:

Ik voel me gezegend

Goedendag iedereen. Ik wil bij deze een ieder bedanken die achter me stond in de afgelopen week toen ik in het ziekenhuis lag. Op dinsdag 18 januari 2022 kwam de dokter tot de ontdekking door middel van een echo dat me baby geen teken van leven meer vertoonde. Ik werd met spoed opgenomen en ik heb moeten struggelen met pijnen van dinsdag tot zaterdag met me dode baby in me buik.

Ik kon de pijnen niet meer aan. Ik voelde hoe ik zwak werd. Ik kon op die bewuste zaterdag 22 januari 2022 niet meer met de pijn. De dokter zei me dat hij me pas maandag kon helpen. Ik schreeuwde van pijnen en voelde dat ik niet meer kon. Ik werd zwakker en zwakker en ik had inmiddels ook veel bloed verloren. Ik zei nog als ik tot maandag moet wachten om geholpen te worden dan ga ik liever dood want ik kon echt niet meer met die pijnen.

Een broeder en een zuster hadden me toen naar een rouw/stiltekamer gebracht en daar werden de pijnen nog erger. Me partner stond op en begon te bidden en bidden en kort daarna ben ik bevallen van me levenloze zoontje.  Ja mijn zoontje. Dat was ooit me wens dat ik een zoontje kon krijgen, of mocht hebben. Maarja, God heeft betere plannen met hem.

Het is nog steeds moeilijk voor om me te verwerken als moeder omdat ik ook altijd een zoontje wilde. Ik probeer het op mijn manier te verwerken.

Ik wil jullie laten weten dat er een levende God bestaat want het kon anders zijn afgelopen met mij. Maar met al me pijn liet ik niet los. Ik wist dat God mij zou redden. Hij stelde me op de proef om te zien hoe gelovig ik ben en ja, ik ben blij dat God mij heeft gered zodat ik me 4 andere kids mag zien opgroeien.

Daarom zal ik het blijven zeggen:  ‘wie in God geloof overwint alles! Bij deze wil ik ook gelijk een ieder bedanken die achter me stond. In het bijzonder; me man, zus en zwager, me lieve buurvrouw die sinds dag 1 van me zwangerschap er voor me was, schoonfamilie, me zusje Vanny, Sharon, me zus Zsaz, me vrienden, nichten Omi, Gra, Cin en de lieve zusters van S’lands en niet te vergeten me kids want als ik hun niet had, had ik het al opgegeven.

Many thank 2 u all

RIP MY SON.

YOEL MICHAEL JOHN SWEDO

Bekijk onderstaande foto’s de ze heeft gedeeld. Geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname

baby bevallen Swedo beri Suriname Nederland mijn verhaal baby
baby bevallen Swedo beri Suriname Nederland mijn verhaal baby
Hij zal nooit zijn kleren kunnen dragen.
baby bevallen Swedo beri Suriname Nederland mijn verhaal baby