Video – Waarom stap je nu in het vliegtuig naar Paramaribo? Vakantie Suriname – Travel Club

vakantie Suriname vertrek Schiphol tickets reis boeken Paramaribo Amsterdam

FamilieNieuws discussie

Drukke SLM en KLM vluchten, drukte op Schiphol. De Nederlandse reiscultuur begint weer helemaal terug te komen. De Nederlanders zijn het zat en willen weg. En niet alleen naar Suriname hoor. Er worden weer volop vluchten geboekt naar Turkije, Griekenland, Dubai en de Antillen zijn ook razend populair. En dat terwijl we nog midden in een pandemie zitten. Maar het lijkt mensen niets uit te maken.

Hetzelfde geldt voor de Paramaribo vluchten. We vliegen gewoon weer van Amsterdam naar Paramaribo en terug. Vlieg jij ook weer gewoon naar Suriname? Of wil je absoluut nog niet gaan? Waarom dan? We zijn benieuwd naar jullie antwoorden. Bekijk ook een stukje video van de knappe Sissi Spong. Zij stond vandaag op Schiphol te praten met passagiers die onderweg zijn naar Paramaribo. Bekijk de interessante antwoorden en geef het door aan belangstellenden.

P.s Dit artikel is van onze nieuwe categorie: FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook

Video van Culturu TV

Sissi Spong, verslaggever van Culturu TV staat in Schiphol bij de vertrekhal. Ze staat precies waar de mensen staan die vertrekken naar Paramaribo. Ze heeft gemerkt dat de vluchten inmiddels alweer volgeboekt zijn. Ze vraagt zich af waarom deze mensen het besluit nemen om, tijdens een pandemie, te vliegen naar Suriname.

Ze stelt ze daarom de vraag: Waarom ga je nu eigenlijk naar Suriname? Bekijk de video en luister naar de interessante antwoorden. Mensen gaan echt niet alleen voor vakantie naar Suriname. Ga jij binnenkort ook op vakantie, familie- of werkbezoek naar Suriname? Laat het ons weten. Of ga je voorlopig liever helemaal niet naar Suriname? Vertel ons waarom. We zijn benieuwd naar jullie antwoorden. Let us know in de discussie onder het bericht op onze Facebookpagina

Geef het door

Bekijk hieronder de video van Culturu TV en geef het door aan belangstellenden in Nederland en Suriname. Let op de video wordt afgebroken na een 5 tal interviews. We kijken uit naar het vervolg, Culturu TV.

Lees ook:

Anoniem ~ Wij stappen volgende week in het vliegtuig naar Paramaribo. Tips graag. Vakantie Suriname

Nederlandse KLM 1 na veiligste ter wereld – Video’s – vakantie Suriname

We zijn van Paramaribo naar Amsterdam verhuisd vanwege mijn dochter en mijn vriend

SLM heeft heeft nu inflight entertainment op haar B737 vliegtuigen – vakantie Suriname

Mijn vriend is zogenaamd ziek geworden tijdens zijn vakantie in Paramaribo – anoniem Nederland

Losse tickets boeken naar Paramaribo met TUI Dreamliner – vakantie Suriname (video’s en vlogs)

Nieuwste SLM vliegtuig is geland in Suriname (live video aankomst)

Straks met Transavia vliegen naar Paramaribo? Vakantie Suriname – video

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen