Alida Marengo verpakt gesuikerde Awara’s – Surinaamse ondernemers – geld verdienen – business Club

Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0

Veel mensen houden van Awara, maar het is soms een hele klus om het te eten.

En daar doet onderneemster Alida Marengo iets mee. Zij maakt gesuikerde awara’s en pakt het ook nog eens heel netje in. Een goed idee om lekker thuis te genieten van awara zonder oranje handen en supermakkelijk¬† om mee te nemen naar Nederland (of de rest van de wereld) na je vakantie in Suriname. Bekijk het bericht, de foto’s en geef het door aan iedereen. Helpen jullie mee met een big up voor Alida?

In de spotlight is een categorie waarin we Surinaamse mensen wereldwijd belichten. Grote kleine, jonge en oude Surinamers die iets bijzonders doen. Wil je ook in de spotlight staan of heb je iemand die je in het zonnetje wilt zetten? Laat het ons weten.

Ps. Dit is een artikel van onze FamilieNieuws Business Club. Met informatie, tips en artikelen van/voor Surinaamse en Nederlandse ondernemers, geld verdienen en vacatures. Like ons op facebook

“De 1 noemt het een traditie, de ander noemt het een gewoonte. Met andere woorden: Zo doen wij het hier”. Dat schrijft Plantage La Prosperite’ 1882-bersaba op hun Facebook pagina

Hun member en ondernemende nazaat bewijst, met de lekkere awara, die zij verwerkt tot een handig verpakt product, dat innovatie van de producent komt en niet van de klant. Maar WEL voor de klant. Bij haar moet je zijn om te genieten van perfect gesneden en verpakte gesuikerde Awara.

Een pakje Para kauwgum in een ander jasje

“Winnen doen we samen!”

Bekijk de foto’s van Alida Marengo. Geef het door aan iedereen in Nederland en Suriname. Wil je meer informatie dan kun je haar ook contacten op +5978755141. meer info op onderstaande foto.

Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0

Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0 Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0

Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0 Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0 Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0

Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0 Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0 Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0 Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0 Alida Marengo gesuikerde Awara geld verdienen Suriname Nederland business Club Suriname 0

Lees ook:

Sharisa Brown maakt kussens voor overledenen – Surinaamse ondernemers

#Surinaamseondernemer #business #geldverdienen #Money #entrepreneur #Suriname #Paramaribo #Nederland #Blacknieuws #blackbusiness #succesvollevrouwen #Succesvollemannen #zakendoen #ondernemen #FamilieNieuws #Businessclub #FamilieNieuwsBusinessClub

#Para #Awara #innovatie #AlidaMarengo #supportiurlacals #bob #blackownedbusiness #blackowned