Video – Met deze 39-jarige schoonheid zou Peter R. de Vries trouwen in Nederland

Tahmina Akefi Afghaanse liefde Nederlandse Peter R de Vries 1

Tahmina Akefi is een Nederlandse journaliste, schrijfster en publiciste. Ze werd 39 jaar geleden in Afghanistan geboren. Zij was de liefde in het leven van Peter R. de Vries.

Video – Tahmina heeft besloten om niet meer te schuilen. Ze vertelt in deze onthullende video haar verhaal. Ze vertelt over haar liefde en haar leven. Zij en haar ruim 20 jaar oudere Peter waren stapelgek op elkaar totdat het noodlot toesloeg op 6 juli 2021. Deze zomer zouden ze trouwen. Bekijk het bericht en de video waarin ze haar verhaal vertelt. The good en the bad. Zo vertelt ze ook dat zij kinderen wilde en Peter niet, en dat ze daarom uit elkaar gingen.  Geef het door aan belangstellenden.

De nu 39-jarige Tahmina Akefi en Peter R. Vries ontmoetten elkaar in 2015 tijdens een live-uitzending van Pauw. Ze waren beiden te gast. De vrouw, die er voor koos om anoniem te blijven heeft besloten om haar eigen verhaal te vertellen.

Dat doet ze in een documentaire van goede vriend en  Regisseur Simon Vuyk. Deze documentaire was gisteren voor het eerst getoond op de Nederlandse televisie. Tahmina werkt zelf ook als journalist en was afgelopen jaren regelmatig te zien op de Nederlandse en buitenlandse televisie. Ze was vaker te gast bij Pauw en sprak over (Afghaanse) vluchtelingen, daarnaast presenteert ze het nieuws voor televisie Rijnmond.

“lief en zorgzaam maar met een gecompliceerd karakter”. Zo omschrijft ze haar Peter. Vanwege een onvervulde kinderwens gingen de twee een tijdje  uit elkaar. Maar kwamen weer bij elkaar. Het ging goed tussen die twee. Vorig jaar vroeg hij haar ten huwelijk en ze zouden deze zomer trouwen. Helaas…

Ruim 1,4 miljoen mensen hebben de  documentaire van Tahmina Akefi over partner Peter R. de Vries gezien. Jij niet?

Wil je de volledige uitzending alsnog bekijken? Klik dan hier en bekijk het op de website van NPO
Geef het door aan belangstellenden. Of bekijk hem hier via youtube. Klik hier

Tahmina Akefi Afgaanse liefde Nederlandse Peter R de Vries 1