Video – Help, ik word door mijn familie in Nederland de woning in Paramaribo uitgezet – 1 voor 12 Suriname

vakantie huis Paramaribo familie Nederland

Haar 8 broers en zussen in Nederland willen aanspraak maken op hetgeen ze recht hebben. Het is hun huis. En ze willen het wellicht als vakantie huis kunnen gebruiken. Of hun zusje in Paramaribo moet 300 USD per maand betalen.

Dat kan ze niet. Dat betekent dat hun alleenstaande zusje op straat komt te staan met haar kinderen en haar moeder. Wat nu? De huilende Carmelita en haar moeder vertellen hun verhaal aan stichting 1 voor 12 Suriname. Zielig, wat kan ze doen? Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan iemand haar adviseren en misschien kan haar familie in Nederland een beetje ‘sari ati’ tonen? Het zijn namelijk twee zieke mensen…

‘Mijn 8 broers en zussen uit Nederland, willen dat ik samen met mijn moeder en kinderen het huis uit moet.’ Ze willen het huis zelf hebben. Wellicht om het als vakantiehuis te gebruiken. Haar overleden vader had slechts vruchtgebruik. Dus het huis was niet van hem

Mevrouw Carmelita Tielak moet met haar moeder en haar kinderen het ouderlijk huis van haar vader aan de Negrekopoestraat te Paramaribo verlaten. Het huis is namelijk in bezit van andere mensen. Namelijk haar 8 broers en zussen uit de vorige relatie van haar vader.

De moeder van Carmelita, mevrouw de Weduwe Ileen Tielak – Persaud heeft 35 jaar lang geleefd met haar man. Tot hij overleed. Zij wist niet dat haar man slechts vruchtgebruik had van het huis. En dat de woning in het bezit was van de kinderen uit zijn vorige relatie is. Totdat ze een aanmaning kreeg vanuit Nederland.

Luister naar het verhaal. De moeders zijn in gesprek met 1 voor 12 Suriname over de benarde situatie waarin zij zich nu bevinden. Geef het door aan een ieder. Wellicht kan er wat hulp en/of advies komen.

Bekijk de video:

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook andere gerelateerde berichten:

Video – Help! Mijn huis is helemaal onder water – 1 voor 12 Suriname

Rachel heeft zoontje met kanker en moet van schoonmoeder het huis uit – 1 voor 12 Suriname (video)

Video – “Ik heb al jaren geen contact met mijn moeder” – 1 voor 12 Suriname

In de steek gelaten vrouw uit Paramaribo met hulp van KBS uit huis gehaald – 1 voor 12 Suriname – video’s en foto’s

Man uit huis gezet door zijn vrouw en leeft nu in mensonterende situatie – 1 voor 12 Suriname

Video – Gezin Sobnath ziet het leven niet meer zitten – 1 voor 12 Suriname

Mijn man is net dood en zijn familie wil me het huis uit hebben. Wat nu? – Anoniem Suriname

Video’s – Update moeder en dochters uit huis gezet door ex – 1 voor 12 Suriname

Latoya met 3 kinderen uit huis gezet door nieuwe vriend – video 1 voor 12 Suriname

Video – “Ik heb al jaren geen contact met mijn moeder” – 1 voor 12 Suriname