“Door een fout ben ik mijn been kwijt geraakt” – Video 1 voor 12 Suriname

Nederland - Stichting 1 voor 12 Suriname bejaardentehuis

“Tot nu toe heb ik geen gevoel in mijn lichaam”

Als je problemen hebt, heeft niemand tijd voor je. Het is heel zwaar voor mij, alles maar dan ook alles moet ik zelf doen. Liever ga ik in een tehuis, dan ben ik veilig. Mevrouw Debipersad vertelt over de trieste toestand waarin ze nu zit. Ze heeft hulp nodig en doet een oproep aan de gemeenschap via 1 voor 12 Suriname. Bekijk haar video en geef het door aan anderen, wellicht kan ze een beetje zorg krijgen. Want het wordt echt te zwaar voor haar. Ze pinaart op deze manier.

“Als je in een probleem zit, heeft niemand tijd voor je. Het allerbelangrijkste dat ik wil hebben: Ik wil naar een bejaardentehuis.”

De 62-jarige suiker patiënte mevrouw Debipersad heeft via Stichting 1 voor 12 Suriname een dringende oproep voor de gemeenschap. Haar linkerbeen is geamputeerd, ze zit in een rolstoel en heeft een katheter die regelmatig verwisseld moet worden. Ze heeft hulp nodig. ze woont alleen in een woning op Kwarasan. Haar zoon woont wel dichtbij maar ze doet toch alles alleen. Plaatsing in een zorg instelling zou voor haar de beste oplossing zijn.

In 2017 begon ze ziek te worden. het begon met haar hart. Maar het ging wel een beetje. Maar vanaf januari 2020 ging het echt bergafwaarts met haar gezondheid. En toen raakte ze haar been kwijt. “Door een fout van de assistent in het ziekenhuis”, zegt mevrouw. Luister naar de video van 1 voor 12 Suriname en geef het door aan belangstellenden, misschien kan mevrouw dan sneller geholpen worden.

Bekijk hier de video:

Deel deze video met anderen in Nederland en in Suriname. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Het kantoor is aan de Van Sprangweg #8 Paramaribo

Bekijk ook andere gerelateerde berichten:

23 jaar geleden hebben ze mijn kind weggegeven in Paramaribo. Wat nu? Anoniem Suriname

Video – Mijn dochter ligt in het ziekenhuis en heeft hulp nodig

Mijn moeder is dood – ze heeft vreselijk geleden in het ziekenhuis in Suriname

Video – Surinaamse moeder wil kinderen in een tehuis stoppen

Over de hartverscheurende situatie van een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video’s)

Video – Hulp gevraagd voor deze twee Surinaamse kindjes – 1 voor 12

Nieuwe video – De trieste woonsituatie van meneer Vincent