Boriman Blog: Roti Revolution, Luscious Bakery, Sranang Botri en meer

Boriman Blog van FamilieNieuws Food Club - Nieuwtjes over Roti Revolution, Mathilda's Kitchen, Sranang Botri

De horeca in Nederland is weer open en dus veel nieuwtjes over Surinaams eten.

Roti Revolution is een nieuwe startup in Utrecht. Wij hebben het eten nog niet geprobeerd, maar dat duurt niet lang kunnen we voorspellen. Check deze mooie foto. Als het eten smaakt zoals het eruit ziet…!

De Toko uit Den Bosch heeft een leuke winactie. Je kunt een diner bon winnen als je iemand tagt waarmee je deze wilt gaan gebruiken. En volg de instructie om meer kans te maken.

Sranang Botri, helemaal uit Zeeland (Walcheren) bestond vorige week precies 1 jaar. Proficiat namens de redactie! Zal wel een enorme uitdaging zijn geweest om op te starten in een corona jaar. Succes met jaar nummer twee.

Deze foto van een saoto decompositie van Warung Mystique vonden wij erg mooi.

Dankzij deze foto van Luscious Bakery uit Krommenie kregen wij enorm zin in zuurkool. De Surinaamse versie, bedoelen we dan he!

En dan dit nog! Mathilda’s Kitchen deelde deze prachtfoto van een gevaarlijk lekkere in ketjap gemarineerde kip…tenminste, het ziet er gevaarlijk lekker uit…

Nu de horeca in Nederland weer gaat opstarten, verwachten we extra vacatures. Afgelopen week hebben wij de volgende 2 gedeeld:

Horeca topper bij Madame Jeanette in Almere – Mooi restaurant dat op zoek is naar een barman of barvrouw

Vacature – Marketing stagiaire(s) bij DeThuisToko.nl – Een leuke en lekker stageplek voor studenten met gevoel voor marketing en een liefde voor (Surinaams) eten

Zo, je bent weer volledig op de hoogte. Tot volgende week!

Enne…ken je FamilieNieuws Food Club al? Daar vind je alle Surinaamse restaurants, foodtrucks, warungs, roti shops en eethuizen van Nederland. Check it out!