NS: Ook minder treinen naar Schiphol – Luchtvaartnieuws Travel Club – video

travel club KLM NS treinen vluchten annuleren schiphol Amsterdam Paramaribo 1

KLM gaat de komende maand tijdelijk minder vliegen, er zullen een paar vluchten geannuleerd worden. Dat wisten jullie al toch? Meer info over het annuleren van de KLM vluchten kun je hier lezen.

Maar niet alleen bij KLM zit er veel personeel thuis. Helaas gaan ook bij de NS, vanwege dezelfde reden, minder treinen rijden. Er rijden vanaf volgende week bijvoorbeeld minder intercity’s vanaf Amsterdam Centraal, minder sprinters vanaf Rotterdam Centraal. Ook op het traject Schiphol – Nijmegen gelden er beperkingen.

Dus, ga je toevallig vliegen naar Suriname? Plan goed je treinreis en hou alles in de gaten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk het bericht en een video. Geef het door aan belangstellenden.
P.s Dit artikel is van onze nieuwe categorie: FamilieNieuws Travel Club. Die kun je ook volgen op Facebook

KLM gaat volgende week een aantal vluchten moeten schrappen/annuleren. Dit vanwege het hoge aantal besmettingen en verzuim onder het personeel. Ze kunnen de vluchten niet aan. Daarom is besloten om een aantal vluchten te cancelen. Helaas moet ook de NS, vanwege dezelfde reden, hun reisschema aanpassen.

NS treinen

NS Nederland laat weten dat er tijdelijk al minder treinen  rijden en vanaf 7 februari 2022 komen er meer wijzigingen

Momenteel rijden er al tijdelijk minder treinen in de spits, in de avond en in het weekend. Af en toe valt in het weekend ook nog een nachttrein uit. Let op: vanaf 7 februari 2022 volgen meer wijzigingen. Plan daarom je reis kort voor vertrek.

Kort voor vertrek je reis plannen

Vanaf 7 februari 2022 zal de NS de huidige dienstregeling tijdelijk nog verder aanpassen. Steeds meer collega’s komen vanwege ziekte of quarantaine niet naar het werk. Er zullen minder Intercity’s en Sprinters rijden. Dit zal vanaf 7 februari 2022 in etappes gebeuren. Dus maak je regelmatig gebruik van de trein of heb je toevallig de trein nodig omdat je naar Schiphol gaat voor een vliegreis, misschien wel een vakantie naar Suriname? Plan dan je treinreis van te voren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  Lees hier alle NS aanpassingen voor de komende tijd:

P.s. Hou ook de website van KLM in de gaten voor eventuele annuleringen of wijzingen van jouw vliegreis. Reis zonder stress en geef het ook door aan belangstellenden

Foto embedded van KLM

Bekijk een video over de aanpassingen in het openbaar vervoer:

Lees ook oudere gerelateerde berichten:

Tags: #Suriname #Paramaribo #Nederland #reisboeken #Ticketskopen #vakantieSuriname #vakantieParamaribo #luchtvaartnieuws #reisnieuws #KLM #SLM #TUI #stoelnummer #TravelClub #travel #vakantie #vakantieplannen #familiebezoek #diasporaSuriname #diaspora #verrebestemmingen
#besmettngen #vluchtannuleren #vluchtschema