Hoe ga ik doen zonder mijn moeder Cornelia Noordzee? – video

Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo

Hartverscheurend! Hoe troost je een jonge man die zijn moeder heeft verloren? Hoe moet hij dit verwerken?

Bekijk de video van Definio. Krachtig, pijnlijk maar ontzettend moedig. Moedig dat hij zijn gevoelend durft te uiten. Zijn geliefde mama Cornelia Noordzee is overleden in Suriname. Bekijk het bericht, de video en gedeelde condoleances. Helpen jullie mee met de sterkte wensen voor de familie en in het bijzonder voor Definio? Dit is echt niet makkelijk. Gelukkig staat hij er niet alleen voor en vindt hij troost bij de mensen om hem heen. Krakti brada. Bedankt voor het delen, velen van ons hebben samen met jou een traantje gelaten.

Overleden

Mijn moeder,
De vrouw die me 9 maanden droeg

Cornelia Noordzee

Mama, waarom heeft u ons zo vroeg verlaten? Uw kleinkinderen, broers, zussen en de mensen om U heen. Dit doet me heel veel pijn mi ati broko, voor de eerste keer huilde ik zo veel dat mijn hoofd pijn begon te doen. Ik zal Uw heerlijke eten, uw warmte en swit toris missen. Dit is echt een schok voor mij, RIP .

Bekijk de video van Definio:

Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo

Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo

Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo Definio mama Cornelia Noordzee beri Suriname Paramaribo