Rabia hoort haar overleden dochters na seance op begraafplaats in Nederland – video’s

Seance op begraafplaats Amersfoort Rusthof Nederlandse kinderen

Wij hebben ook onze eigen rituelen maar toch niet zo? Of wel? Lees dit  bizarre bericht uit Nederland

Wat zou jij doen als je weet dat mensen bij het graf van je kind seances hebben gehouden? Dus dat ze vermoedelijk de geest van je kind hebben opgeroepen. De wanhopige moeder Rabia (foto) kan niet meer slapen. Ze ziet elke nacht schimmen en hoort haar overleden dochters. Ze vertelt haar verhaal. Bekijk het bericht en ook de uitgelekte videobeelden van de seance. Let op beelden kunnen vervelend overkomen. Dit kan toch niet zomaar gebeuren?

Vorig jaar september werden er door een aantal paranormale onderzoekers seances gehouden op de Amersfoortse begraafplaats Rusthof. Ook op het kinderhofje waar de dochters van Radia en haar man Floor liggen. Ze waren, met toestemming van de directeur van de begraafplaats, opzoek naar “spirituele energieën”.

Toen men hier per toeval achter kwam, werd er een zeer kritisch rapport uitgegeven over de houding van het Amersfoortse stadsbestuur en de beheerder van de begraafplaats werd op non-actief gesteld. Het was onacceptabel. Maar voor de problemen waar moeder Rabia mee kamp lijkt men geen tijd te hebben. Ze hebben wel meer dan 20 excuses ontvangen, prima maar dat lost helaas niets op. Zegt vader Floor.

Zijn vrouw heeft vermoedelijk PTSS. Ze heeft hulp gezocht maar staat nu op een wachtlijst. Het kan wel 50 weken duren voordat ze hulp krijgt.

Rabia kan al maanden niet meer slapen. Ze heeft van alles geprobeerd. Ze hoort haar dochters nu elke dag in huis en doet geen oog meer dicht. “Ik hou het niet meer vol hier”, zegt ze wanhopig. “Ik hoor mijn dochters, letterlijk. Ik zie schaduwen, hoor ‘mama, mama, mama’, ik hoor geklop boven.” Vertelt Radia aan hart van Nederland. En niet alleen zij heeft er last van. Ook haar andere kinderen zien en merken het. Haar man Floor niet.

Ze is al naar de gemeente geweest voor hulp, maar die komt niet. Daarom heeft ze besloten om maar in het gemeentehuis te gaan slapen. Hopelijk wordt ze dan wel snel geholpen want op deze manier verder kan niet. “Ik blijf hier slapen”, zegt ze vastberaden. “Ik ga niet weg tot het opgelost is.”

De gemeente Amersfoort heeft ondertussen alle documenten openbaargemaakt

Bekijk de bijbehorende video’s voor meer informatie:

De uitgelekte beelden van de seance:


Seance op begraafplaats Amersfoort Rusthof Nederlandse kinderen
Moeder Rabia en voorbeeldfoto van een kindergrafje