Man dodelijk aangereden door 29-jarige vreemdeling – Politie Suriname

Chanderbali Shamlal politie Suriname verkeer Nederland 11r

Een plotseling en zeer tragisch verlies voor de familie Shamlal. Helpen jullie mee met de condoleances?

Lees hier het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. De heer Shamlal is gisteren van achteren aangereden in het verkeer. Hij kwam direct daarna te overlijden. Bekijk het bericht en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel power met dit plotselinge verlies.

Politie Suriname schreef: Bromfietser omgekomen in het verkeer. De 68-jarige Chanderbalie Shamlal is in de avond van vrijdag 28 januari aan de Lakatanweg ter hoogte van de Jogi Sewsankarweg te Jarikaba in het district Saramacca aangereden door een autobestuurder, met het noodlottig gevolg voor hem.

De politie van het bureau Jarikaba koerste na verkregen melding naar de locatie. Aldaar troffen zij de man, die geen teken van leven meer vertoonde, liggend op zijn rug aan, op de zuidelijke berm van de weg.

Een vreemdeling

De arts die reeds was ingeschakeld, stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen. Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat de bromfietser Shamlal en de 29-jarige L.C. die een vreemdeling is, over de Lakatanweg reden. Daarbij reed de bromfietser voor.

Volgens verklaring van de autobestuurder was hij doende een bocht te beschrijven, gaande in de richting van de Sewsankarweg. Bij die gelegenheid reed hij Shamlal van achteren aan, met de dood ten gevolg. Het voertuig van de autobestuurder is door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Eveneens is zijn rijbewijs na overleg met het OM door de politie ingevorderd.

Later meer

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Chanderbali Shamlal politie Suriname verkeer Nederland 11r

Foto binnengekomen via Facebook