15 jaar voor moord op 27 jaar jongere vriendin? foto’s

Hij is nu 60 en Sarina was pas 31 jaartjes jong. 

Het lijkt erop dat de Marius, heel wat jaartjes gaat brommen. Hij heeft toegegeven dat hij zijn vriendinnetje, die hij niet eens zo lang kende, met een plank heeft geslagen. Het ging om een paar duizend SRD die hij haar had geleend. Lees wat extra details omtrent de aflopende zaak in het bericht. Bekijk ook wat foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Triest om zo aan je eind te komen.

In februari 2020 leerden de twee elkaar kennen. Een paar maanden later leende hij haar SRD 3000. En die 3000 was uiteindelijk de oorzaak van de wrede moord. Op 14 augustus 2020 werd het ontzielde lichaam van de 31-jarige Sarina Uhlenbeek aangetroffen in de woning. Haar 27 jaar oudere levenspartner, de toen 58-jarige Marius was spoorloos.

Inmiddels heeft de man toegegeven dat hij de jonge vrouw op haar hoofd had geslagen met een snijplank. Ze kregen ruzie over een SRD 3000 die zij hem terug moest betalen. Maar ze deed het maar niet.

Marius, die first offender is, was het zat om steeds maar smoesje te horen. De ruzie liep uit de hand en in een vlaag van woede sloeg hij haar. Hij sloeg haar meerdere keren met de snijplank. Die zelfs kapotging. Zijn vriendin kreeg daardoor een enorme barst wond en viel op de grond. Marius probeerde het bloeden te stoppen door rijst op haar hoofd te strooien.

Uiteindelijk verstopte hij zich achter het huis. Hij belde een familielid om te zeggen wat er was gebeurd en dat hij zichzelf van het leven zou beroven. De politie trof de jonge Sarina dood aan in de woning met een hoofdwond. Marius wist even uit handen te blijven van de politie maar werd een paar maanden later alsnog aangehouden.

Er is afgelopen week vijftien jaar celstraf tegen hem geëist voor doodslag op Sarina Uhlenbeek. De officier van justitie vraagt ook begeleiding voor hem door de Forensische Maatschappelijke Zorg.

Later meer

31-jarige Sarina Uhlenbeek Nederland Suriname 31-jarige Sarina Uhlenbeek Nederland Suriname 31-jarige Sarina Uhlenbeek Nederland Suriname 31-jarige Sarina Uhlenbeek Nederland Suriname 31-jarige Sarina Uhlenbeek Nederland Suriname

Lees ook:

Sloeg hij zijn 27 jaar jongere vriendin dood om geld?

Man bekent moord op zijn 31-jarige vriendin Sarina – politie Suriname