Moeder van Nederlandse containerbaby hoort een strafeis van 4 jaar – video’s

container baby Nederland Amsterdam 1

Triest FamilieNieuws uit Nederland

Foto – Dit is de 31-jarige moeder die verdacht wordt van het dumpen van haar baby. Ze zou haar baby hebben gegooid in een ondergrondse afval container. Het meisje was niet eens een maandje oud. Echt wreed. Gisteren hoorde ze een strafeis van 4 jaar. Ze blijft overigens ontkennen dat zij het heeft gedaan. Ze gaf zelfs de vader van het kind de schuld. Zou het? Bekijk het bericht en de video’s voor meer informatie geef het door aan belangstellenden.

‘Mijn kinderen betekenen alles voor mij. Ik heb het niet gedaan’ Dat zegt de 31-jarige Todisoa R. Ze wordt ervan verdacht haar baby van nog geen maand oud doelbewust van het leven te beroven. Althans te proberen. Het arme meisje werd toevallig door een voorbijganger gered.

De ‘moeder’ van de baby.

De voorbijganger hoorde de baby huilen en mede daardoor kon de baby met behulp van de brandweer levend uit de container bevrijd worden.

Het OM heeft gisteren een gevangenisstraf van 4 jaar geëist in de rechtbank van Amsterdam. De wrede daad gebeurde op 26 oktober 2014. Heel lang wisten ze niet wie de moeder was. Het meisje dat inmiddels door een liefdevolle familie is geadopteerd, is nu 7 jaar oud.

Vorig jaar kwamen ze, dankzij vingerafdrukken en de laatste technologieën, erachter wie haar moeder was. De 31-jarige Todisoa R. Ze blijft ontkennen. Ze vertelde ook dat de vader van het kindje haar had meegenomen terwijl ze sliep. Ze kwam met verschillende verklaringen. Maar de aanklager gelooft daar duidelijk helemaal niets van.

“… deze verdachte haar eigen baby letterlijk in een vuilcontainer heeft gedumpt…”, zei hij. De strafeis is 4 jaar!

Toch heeft de advocaat van de vrouw, die sinds 2014 illegaal in Nederland verblijft, de rechtbank gevraagd om haar vrij te spreken want volgens hem kan er niet geconcludeerd dat de vrouw haar kind heeft achtergelaten.

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie. En geef het door aan belangstellenden.

Foto embedded uit deTelegraaf

Lees ook: